Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Inne
 Drukuj temat
Za Zakrętem - Opowiadanie dla fanów Initial D/Wangan Midnight i wszystkich fanów wyścigów
MAGNUM
Czytamy, Czytamy Smile
Przyśpieszenie jest najlepszym sposobem na sp?dzanie czasu wolnego pomi?dzy zakr?tami Smile

Tolek
Trochę szkoda, że uległeś modzie turmodymomana, bo to robi sie serio suche...
img687.imageshack.us/img687/5659/buttonun.png

BelegUS
Tolek napisał/a:
Trochę szkoda, że uległeś modzie turmodymomana, bo to robi sie serio suche...

Czy jeden żart na ten temat oznacza modę? Opowiadanie pokazuje obecne trendy w mówieniu i żartowaniu także...

Tolek
Wszędzie, ale to WSZĘDZIE widzi się cały czas ten sam żart o turbodymomanie. Na początku to było jeszcze zabawne, ale teraż już naprawdę zrobiło się nudne.
Btw, byłem w Ustroniu i w Wiśle (jeżdżę w downhillu Wink ) i wiem jak tam u Was wyglądają te drogi, także materiał bardzo fajny Grin

MAGNUM
BelegUS, obijasz się !Smile uważaj bo cię fani znajdą i zlinczują Smile
a serio, kiedy dalsze odcinki?
Przyśpieszenie jest najlepszym sposobem na sp?dzanie czasu wolnego pomi?dzy zakr?tami Smile

Tolek
Ej no właśnie, tak czekam i czekam Grin

BelegUS
Wybaczcie. Liceum, ciężkie tygodnie.

Część Pierwsza Odcinka Specjalnego - "Boom Boom Japan!" - na stronie!

www.zazakretem.rox.pl

Tylko 7 stron, ale będzie więcej... i powinny Wam pasować klimaty Cool

Sasek666
Więcej, więcej, więcej, więcej !!

Oczywiście w ramach rekompensaty wypuścisz w niedługim czasie jeszcze jednego, nie ? Pfft
Edytowane przez Sasek666 dnia 18/11/2009 12:12

Cartoon
¦wietne!! Mocno podciągane pod Initial D, ale i tak gratuluję pomysłu i zapału.
Przeczytałem wszystkie dostępne części za jednym podejściem Grin

Sasek666
Czyżby BelegUS nie wywiązał się z deklaracji regularności odcinka opowiadania które bije na łeb Harrego Pottera ? ]:->

BelegUS
Część Druga Odcinka Specjalnego - "Boom Boom Japan!" - na stronie!

www.zazakretem.rox.pl

^^

Wybaczcie... cholernie ciężko w tym Liceum ^^

Cartoon
GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

Młody, jedziesz dalej!! Smile Czekam na kolejne odcinki Smile

baju
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10413495

Czyżby to ten 200SX był inspiracją autora "Za Zakrętem"?
Bo ten też jest szary (bardzo ciemny) i te tablice SCI...

BTW ten nowy odcinek świetny, ale z tymi postaciami z Initiala przekombinowałeś zdeczka. Mimo to czekam na następny odcinek (z niecierpliwością) Grin .
Edytowane przez baju dnia 04/12/2009 21:00

Cadabra
Zna się ktoś na grafice 3D? mam szatański pomysł ^^

BelegUS
Nie, nie znam tego 200SX ^^ Inspiracją do S13 z ZZ był taki Nissan, co dość długo wisiał na allegro... srebrny, czarna maska i felgi. Ładnie całkiem zrobiony, oprócz tej maski... ^^

A co z tą grafiką 3d? Shock

Cain
Co, Cadabra, film chcesz kręcić?

Cadabra
ehh Cain wszystko wypaplał ^^ bawię się w montowanie filmów ale to raczej fantazja, nie do spełnienia chociaż...

Od wtorku prawdopodobnie będę chodził w szkole na dodatkowe zajęcia z blendera i jak jako tako to ogarnę to za modela aut można by było się wziąć. Sky pamiętacie z zModelera? ale raczej trudno było by z środowiskiem, sam efekt zamiany 3d na anime, Chodzi mi o render wyścigów od 4th stage nie powinien być trudny z odpowiednimi filtrami Smile

jednak samo anime mimo jako takiego talentu który mam (a przynajmniej ja i kilka osób tak uważa) będzie rzeczą raczej strasznie trudną do wykonania ^^

Chyba że Beleg zmieni GTRa na Astre Caina Grin

Cain
"Kup" licencję od BelegUSa na animca i kręć/modeluj. Współpracujcie a może Wam coś wyjdzie. Gdybym potrafił dobrze "masowo" rysować z chęcią pogadałbym z BelegUSem i może bym coś rysował (bo niestety nie mam talentu do pisania scenariuszy). Ale moje umiejętności kończą się na 2D. Problemy z perspektywą i rysowaniem postaci są niestety u mnie nie do przeskoczenia.

BelegUS
"Za Zakrętem" w formie komiksu/anime?!

Podpiszę każde zobowiązanie! Pfft

Dla mnie, pomysł kapitalny ^^

BCI Batou
To może pogadam z kumplami, którzy trochę rysują...
Póki co, skończyłem czytać sezon 1 i jestem pod wielkim wrażeniem. Wprawdzie jest kilka błędów ort, int itp, ale to kosmetyka. Fabularnie jest naprawdę świetny, zwłaszcza końcówka. Nie mogę się doczekać, aż będę miał czas na następne party (pewnie przyszły weekend). Tak trzymaj dude! Powodzenia.
We are soldiers, stand or DIE!

Przejdź do forum:
Copyright © 2013