Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Gry
 Drukuj temat
Drift City [MMORPG]
Cain
1.musisz dodać mnie do friends (wtedy łatwiej mnie znajdziesz) - F6 bodajże ADD i wpisujesz mój nick.

Daj mi znać to specjalnie wejdę, teraz nie śmigam tam bo zupełnie nie mam czasu, ale daj znać to wejdę

2. gdy juz wejde, musimy spotkać się na tym samym kanale (umówimy się w danym mieście na danej stacji benzynowej - podjadę)

3. klikasz na mnie prawym przyciskiem - join crew

4. ja daję OK i jeździsz w barwach NT

Edit:
2 screeny z naszej dzisiejszej sesji:

Miki16
Witam.

Mam takie małe pytanie. Czy jest w tej grze opcja przesyłania pieniędzy do drugiego gracza?
Aha i kiedy będzie jakies spotkanie na serwie i pogra sobie cały team Noizy-Tribe?

Wrzucam także screen z gry razem z Cainem i Raayem ...

http://img104.imageshack.us/my.php?image=sr112907184417xu1.jpg

Adano
ktoś jeszcze w to gra?

Cain
Ja aktualnie nie mam kiedy, narabiam zalegości z fansubingu Wink

MAGNUM
a mi sie juz znudziła, zadnych kłopotów z kasą, misje proste do bólu, błee, mam za to coś lepszego Smile
dostałem pod choinkę Wiedzmina Smile hiehie
i jeszcze jedną grę, GTA san andreas po polsku!! kurcze, nie wiedziałęm zecos takiego istnieje Smile tłumaczenie bardzo dobre, ale widać że tłumacze starali się nie przeklinać jeśli tylko było mozna Sad
dla zainteresowanych cena jest szokująca- 99 zł jak za nową grę- dziwne przy tak starej(?) grze ale gra sie fajnie, pomimo tego że w orginalnej wersji nawet ja z moją słabą znajomością jezyka, byłem w stanie śledzić fabułę gry, to miło jest pograc w polska wersje.

Przyśpieszenie jest najlepszym sposobem na sp?dzanie czasu wolnego pomi?dzy zakr?tami Smile

Yakushi
U mnie net się pogorszył. Nie mogę się nawet połączyć.
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Jaszczur
Yakushi, masz rację, z soundtrackiem ID od razu lepiej idzie Smile
Btw. gracie w to jeszcze? Jakby ktoś chciał się pościgać to mój nick: RoadRacer_PL

s14rspec
ahhh, Gram w to od jakiegoś czasu. Mam 35lvl. Czy mogę zostać przyjęty do crewu
[img] http://img.photobucket.com/albums/v301/maxko/hypergenki15.png [/img]

Cain
Crew już prawdopodobnie nie istenieje, wątpię czy ktokolwiek z nas jeszcze jeździ.

Przejdź do forum:
Copyright © 2013