Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Filmy
 Drukuj temat
Szybcy i Wściekli 4
Yakushi
Jako że zakręciliśmy się na ten temat w shoutboxie proponuje pozostawić zasobą jakieś wnioski i fakty dotyczące tegoż filmu.

I tak. Najlepszą z oficjalnych zapowiedzi możecie zobaczyć w tym miejscu:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=41522995

Garść faktów i plotek:

- news - 30.08.2007 -
" W ''Szybkich i wściekłych 4'' mają wrócić postaci z poprzednich części, a z filmem są już podobno związani Paul Walker, Vin Diesel (część pierwsza), Tyrese Gibson (część druga) oraz Lucas Black (część trzecia). Fabuła ma połączyć ich losy w taki sposób, by stanęli ramię w ramię i razem walczyli/ścigali się z przeciwnikami. Poza tym akcja czwartej części ma się toczyć w Rio de Janeiro "
Edytowane przez mruq dnia 04/10/2008 12:05
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

mruq
BeKa napisał:
no to zapowaida sie ciekawie Grin

Yakushi napisał:
Nawet bardzo. Szkoda ze jeszcze tyle czekania. Jeśli cały film będzie miał takie napięcie jak ten urywek to będziemy mieli genialną opowieść

BeKa napisał:
wydaje mi sie ze cos bardzo przypomina szybkich i wsieklych czesci 1 Grin ten poczatek .. jak wruca do kozeni to bedzie super Smile

Neonek napisał:
a no, zwłaszcza jak dobierają się do tej ciężarówki, chyba przeszli samych siebiePfft Ale co tam ważne że obstawa aktorska jest taka jak trzebaSmile

Anonymous napisał:
Widzę ze '70 Charger również zaliczy comeback. . .

Vejitakc napisał:
Faktycznie, jeśli ma być coś w stylu pierwszej części, może być naprawdę dobre. Bo dwójka dla mnie była niczym te nowe NFS-y.. chociaż te 180 takie troszkę naginane Grin.
[...]

Yakushi napisał:
Wydaje mi się że czwarta część będzie opowiadać historię po wydarzeniach z poprzednich części albo.. będzie to retrospekcja tego co działo się przed pierwszą częścią (choć nie wiem co robiłby tam Blondas)

Ray napisał:
Raczej wątpie, bo wiem że pojawi się tam Sean Wink Więc to będzie raczej po tym. Gdzieś czytałem zapowiedź to wiem, że blondas się spotka z Vinem i coś tam znów zaczną kręcić ^^ [...]

Cadabra napisał:
Z tego co czytałem ma ona opowiadać o wydarzeniach miedzy częścią pierwszą a drugą

Yakushi napisał:
no hum.. po tym jak Vin zwiał suczką do meksyku ?

Cadabra napisał:
Chyba w To&owo czy jakimś innym programie telewizyjnym z Vinem i mówił że właśnie będzie o tego konsekwencjach ale nie pamiętam dokładnie poza tym miedzy 1 a 2 zostało kilka niedomówień

s14rspec napisał:
a ja slyszalem ze bedzie han z Tokijo Dorifto ;p

Ray napisał:
No Han był spoko ^^ "Make choises(?) and don't look back." Tekst wymiata ^^

Yakushi napisał:
Muszę jeszcze raz zobaczyć film bo goście nie pamiętam ani z tekstu ani z facjaty http://www.scrup.com.au/images/tokyo-drift-han.jpg

s14rspec
Niezly zbiór info Smile
Lucas Black - Zostal mistrzem driftu, wiec nie wiadomo czego mozna sie spodziewac w americe
Tyrese Gibson - nie lubil blondaska, ale i tak na koncu filmu z gotowka opuscili teren policji i mieli zalozyc warsztat
Vin Diesel - Chyba powinien byc niezly, bo zeby nie blondas, to by siedzial
no i blondas (Paul Walker Grin ) - Znow bedzie pokaz pseudo kierowcy Smile

Czytajac newsy, to miejwiecej jak polaczyc wszystko co napisalem, to wyjdzie fnf 4th stage Smile)
[img] http://img.photobucket.com/albums/v301/maxko/hypergenki15.png [/img]

Przejdź do forum:
Copyright © 2013