Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Filmy
 Drukuj temat
Wangan Midnight Movie
Patricko
No ja oglądnąłem sobie wczoraj film. Nie miałem co robić, więc stwierdziłem, że sobie ściągnę i obejrzę.
Także co mogę powiedzieć o tym filmie...

Przyśpieszenia klatek są niestety i to bardzo często. Myślałem, że skośnoocy już z tego wyrośli, ale widzę że jeszcze nie.
Może wyścigi na Wanganie, których jest raptem chyba tylko 3 albo 4 są normalnie zrobione, ale cała reszta to już jedno wielkie przyspieszenie, nie wiem tylko po co to?

Najbardziej co mnie zażenowało to to strasznie bycie poważnym w każdej sytuacji... Akio z poważną miną wyglądał w tym filmie jak małe naburmuszone dziecko i nic więcej.

Jedyne co się może podobać to Z w tym filmie i nic więcej Smile
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

Cain
Film ogólnie rzecz biorąc jedynie "uchodzi". Zmarnowano cały potencjał, jaki dawała fabuła. Akcja jest ślimacza. Jak można było ją zepsuć? Gra aktorów wręcz żałosna. W ogóle wyścigi nocne wyglądają, jakby ktoś na kamerę filtr nałożył. Przyspieszenia klatek... Ach, szkoda gadać. Obejrzałem z ciekawości i generalnie nie polecam. Chyba że ktoś rzeczywiście obejrzy nie nastawiając się na dobre kino.

dlajasnosci
jest do tego gdzieś sub pl? Pfft czy nie mam się co łudzić...bo bym sobie obejrzał PfftPfft

Patricko
Nie licz na polskie. I tak dobrze, że pojawił się angielski hardsub, i to w wersji HD w dodatku. Jakość była ładna, to przyznam, ale nic poza tym.

Cain
No, ja nie zrobię, bo mi się po prostu nie podobało.

dlajasnosci
aha to chyba skusze się na angielski sub zobaczę czy jest tak złe jak mówicie Pfft

Patricko
No innej opcji nie masz jeśli chcesz obejrzeć film i coś z niego rozumieć Pfft

bar_oo
są napisy pl do wangana przecież, przez napiprojekt od razu zasysa
Edytowane przez bar_oo dnia 04/05/2011 02:22

zagierr
Ja nigdzie nie mogę znaleźć napisów. Ani przez napiprojekt ani na innych portalach. Jeśli możesz to podeślij mi je na mail zagierr@o2.pl

bar_oo
zagierr poszły napisy do ciebie na maila , przepraszam że tak poźno piszę ale jestem tu na forum raz na miesiąc Smile

xDamiano
film tak bardzo mi się spodobał, że zainteresowałem się tematem i zassałem całe anime Smile w necie znalazłem wersję 720p z angielskimi napisami, która ogląda się naprawdę fajnie zwłaszcza na telewizorze min. 37" jak dla mnie Initial D się chowa, nie mówiąc już o serii szybcy i wściekli Grin

scope
Bumpuję stary temat.

Właśnie obejrzałem film i myślę, że całość można streścić do jednego słowa - chała. Zdecydowanie nie polecam.

Przejdź do forum:
Copyright © 2013