Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Inne
 Drukuj temat
Błędy/uwagi dotyczące strony
mruq
Tutaj proszę zgłaszać wszelkie uwagi dotyczące działania strony. Aby uniknąć niepotrzebnych pytań, informuję nad czym aktualnie pracujemy:
- nad logo
- dodanie wyszukiwarki
- wyświetlanie japońskiej czcionki

Zrobiliśmy:
- powiadomienia emailem o prywatnej wiadomości działają i odsyłają do odpowiedniej strony.
- przechodzenie do ostatniego postu działa.
- dodano rangi na forum
- zmieniono kolejność wyświetlania komentarzy na poszczególnych stronach, teraz najnowsze są u góry, najstarsze na dole
- poprawiono system oceny anime/subów

W związku z tym, że na przeniesienie forum do phpbb, aktualnie nie ma szans (brak skryptu, który by to przeniósł) chcielibyśmy się dowiedzieć czego wam na forum brakuje.
Edytowane przez Cain dnia 23/04/2010 01:04

Cadabra
Funkcja Ukryj nie działa.
I skórka wangan jak dla mnie nie nadaje się teraz do niczego. Btw. będzie coś w tle? Jakieś motywy nowe razem z obrazkami u góry czy raczej zostanie tak jak jest?
Edytowane przez Cadabra dnia 21/03/2010 14:02

mruq
Cadabra napisał/a:
Funkcja Ukryj nie działa.

[ukryj=]działa moim zdaniem[/ukryj]

Cadabra napisał/a:I skórka wangan jak dla mnie nie nadaje się teraz do niczego. Btw. będzie coś w tle? Jakieś motywy nowe razem z obrazkami u góry czy raczej zostanie tak jak jest?

To znaczy? Źle działa, jest brzydko, czy co? I pisałem w pierwszym poście, że pracujemy nad logo.

Cadabra
Skórka jest dosyć nie czytelna, czarne tło zlewa się z szarymi literami. (I tak używam tej jaśniejszej)

Co do ukryj to widzę że działa, ale ostatnio działało inaczej.

[ukryj=]kdasjdasida[/ukryj]

po = wpisywało się np Klik, i po kliknięciu na to słowo ukryj się pokazywało.
Edytowane przez Cadabra dnia 21/03/2010 18:20

Cain
Bo to mod pod inną wersję fusiona, musiał tak wyglądać, by mógł być kompatybilny wstecz.

Skórka Wangan jest praktycznie identyczna do tej ze starej wersji strony.

EDIT

Dodano tymczasowe logo, będzie obowiązywało dopóki coś lepszego nie wpadnie mi do głowy.
Edytowane przez Cain dnia 22/03/2010 16:47

Cadabra
Jaki jest rozmiar tego Banerku? może bym coś sam zrobiłSmile

Cain
960 na szerokość, wysokość obojętna, w granicach rozsądku, ok 240 to max.

Cadabra
img156.imageshack.us/img156/9393/16228600.png
Takie coś wanganowe raczej, jakieś sugestie jeszcze? coś dodać usunąć zmienić?

Yakushi
Cadabra > Hehe.. mam jedną. Zostaw jak jest, ale zamiast Porsche daj AE86
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Cain
Raczej chodzi nam o logo jako znak firmowy. Dlatego póki co jest tymczasowe.

Tolek
Proponowałbym na górze, na pasku gdzie jest "News · Forum · FAQ · Poleć nas..." dodać jeszcze zaloguj, bo cofanie się do strony newsow trochę irytuje Pfft
I można by przy ostatnio poruszanych tematach dodać jakąś ikonkę "nowy (nieprzeczytany) post" czy coś w tym stylu.
Edytowane przez Tolek dnia 25/03/2010 01:05
img687.imageshack.us/img687/5659/buttonun.png

BeKa
teraz doperio zoabczylem ze pojawily sie rangi na forum Smile bardzo fajnie Smile
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))

Cadabra
Co do rang bardzo fajna sprawa, A oznaczanie tematów jest jak dla mnie nie potrzebne, codziennie jestem na tej stronie i widzę co kto napisał od wczorajszej wizyty Smile i pytanie organizacyjne, to jest wasz host czy dostaliście od kogoś pod domenę?

Tolek
No właśnie, cadabra, ja też wchodzę codziennie, nawet kilka razy i po prostu nie chce mi się za każdym razem klikać w temat i patrzeć czy ktoś coś napisał.
img687.imageshack.us/img687/5659/buttonun.png

Cain
Póki co stworzenie ikonek informujących o pojawieniu się nowego postu jest niestety awykonalne.

To nasz host.

Yakushi
1. Da się przywrócić opcje używania znaków orientalnych, w tym japońskich ?

グットグット♪ (b^ー&#65439Wink!!(゚∇^d)~~ ベリーベリーグッド everybody

Cain
Oj, to może być niemalże niemożliwe.

Yakushi
Ha. Czyli na pewno dacie radę, wszka znani jesteście z dokonywania rzeczy niemalże niemożliwych.

mruq
Dodane do listy, chwilowo nie wiem jak to zrobić, a raczej czemu nie działa.

Yakushi
Dodając notki admina używałem maleńkiej czcionki. Na tyle niewielkiej aby dało się ją odczytać, a jednocześnie aby nie zwracała na siebie większej uwagi. Niestety teraz [size=12]"MINIMALNY/minimalny"[/size] tekst wcale nie jest takie mały. Można by dodać rozmiary size=10, 8, oraz 6 lub 7 (nie wiem jak małe są te ostatnie).
Edytowane przez Yakushi dnia 11/04/2010 23:36

Przejdź do forum:
Copyright © 2013