Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Inne
 Drukuj temat
Składanka Noizy Tribe
Cadabra
Tak jak w temacie. Co wy na to żeby zrobić własną forumową składankę nadającą się do posłuchania w aucie podczas jazdy choć nie tylko.

Podawajcie propozycje utworów nie tylko z Initial D/ Wangan midnight ale ogólnie to co wam się podoba.

Moje typy :
*move - back on the rocks
*move - dogfight
*move - noizy tribe (tego zabraknąć nie może)
*cardigans - my favourite game

Yakushi
Niby każdy mógłby dać od siebie te 4 utworki.
Trudno mi się zdecydować co przykleić od siebie pamiętając, by nie była zbytnio różna od tej z powyższych anime.

Okay, te są najlepsze z ostatnio słuchanych (choć niektóre mają poucinane końcówki :/ Może potrafisz wytropić pełne? ). Nie mogę się zdecydować na 4, więc jakieś odrzuć.

1. move - Bureikou Night Bring your mic
2. move - Free Zion
3. move - Ghetto Blaster
4. move - On The Speeeeedway
5. move - Raimei OUT OF KONTROL
6. move - Sweet Vibrations
7. move - USA

P.S.
Gdy już wybierzecie wszystkie utwory mogę przekonwertować pliki do innych jakości, bądź formatów.
Edytowane przez Yakushi dnia 06/12/2008 15:10
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Cadabra
Yakushi nie wszystkie muszą być z Anime. Jśli macie jakiś dobry kawałek po prostu go dajcieGrin Ja proponuje jeszcze
The Predators - Sleepy Dragon

(chociaż Yaku wie ze ciężko go będzie znaleźć)

Yakushi
Sprzeciw wysoki sądzie!img99.imageshack.us/img99/300/a022ao3.gif
Jak składanka będzie zawierała utwory różnego gatunku, to każdy z nas przy danej jej części może dostać niestrawności. Np zwykle ci co rozpływają się w trash metalu kitują przy trance (i odwrotnie).
Edytowane przez Yakushi dnia 06/12/2008 17:33

Cadabra
Sprzeciw oddalony
Samo m.o.v.e. robi od Jrocka przez Jpop do Trance'u wymieszanego z elektro i nikt nie narzeka.

Rozumiem twoje obawy Jeśli w jednym rzędzie obok move miało by stanąć Angerfist z piosenką Loser (poszukajcie na YouTube'ie) oraz Iron Maiden .Mówiąc że nie wszystkie muszą być z anime miałem na myśli (niech będą skąd chcecie byle by trzymały klimat)

Mam nadzieję że rozwiałem wątpliwości Wink

Yakushi
Pobierz kod źródłowy  Kod źródłowy

Przejdź do forum:
Copyright © 2013