Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Gry
 Drukuj temat
Juiced 2 HIN
s14rspec
Witam.

Czy obecnie gra ktos w te giece? Fizyka jest lipna, ale do kazdej mozna sie przyzwyczajic, i nie zaszkodzi umiec inne. polecam fanom DRIFT'u itp.
Jest tez tam duzo klasykow tj. Nissan skyline R32 GTS-m (obecnie mam w garazu). Nissan skyline r34 V-spec NuR, nissan skyline r33 GTS M-spec, nissan 200sx (1999r), Toyota Sprinter Trueno Ae86, Subaru impreza (2 wersje, jedna to najnowsza, a ta druga to kolejna generacja bryki bunty z I D) no i Nissan 200sx silvia s15. W grze jest ich jeszcze sporo, a wszystkich samochodow jest 120+. Przy kolejnych ligach odkrywasz 10+ samochodow. Tuning Wizualny przewyzsza silnikowy ...

W trybie Drift solo i Drift endurace moge ciagnac 3mln Smile

Neonek
Juiced 2? Dosyć szybko to wyrzuciłem, kicha totalna dla mnie. Jak drift to w chwili obecnej tylko GIRDPfft

Patricko
Dokładnie, obecnie najlepsza ścigałka w oczekiwaniu na GT5, to GRID.
Drift, jak i wyścigi są zrobione w najlepszym stylu i gra wciąga niesamowicie.
Nie jest to symulator i nie ma mieszania w aucie tak jak w GT, ale zabawa jest przednia, zapewniam.
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

s14rspec
A ja GRID wyrzucilem po paru dniach ... Gra podobala mi sie, ale kilka samochodow, w ktorych nie mozna nic tknac ... to naprawde wole juz gt4 lub gt5 prologue

Yakushi
Wiele nie pograłem. Już po paru dniach musiałem oddać grafikę pożyczoną od Subiego (ktoś kojarzy tego kolesia?). Gra jest całkiem przyjemna. Do sterowania idzie się przyzwyczaić. Główną siła gry jest oczywiście grafika, ale parę dodatkowych pomysłów również mile zaskakuje. Chociaż nie doświadczyłem przy niej takiej adrenaliny jak w Pro Street gdy sunąc wozem ześliznęło mnie z drogi i koziołkując wyciągnąłem roztrzaskałem się na skale ^^' .. to pozwala miło spędzić czas. Poza tym ma dużo niższe wymagania niż ostatni NFS.

Za tydzień będę miał silniejszą kartę - wtedy sprawdzę co przynoszą kolejne wyścigi. (Niuestety nawet na mocniejszej karcie NFS PS mi nie pójdzie więc tyle z moich porównań)
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Przejdź do forum:
Copyright © 2013