Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Gry
 Drukuj temat
Touge Games
bony
Witam,
Orientuje się ktoś może, w jakich grach można sobie pośmigać po górach?
Chodzi mi konkretnie o wyścigi Touge i w miarę realistyczną fizykę.
Co już wiem:

- jest w Gridzie, ale to jakaś pomyłka, trasy szerokie jak Autobahn, a fizyka...

-Kiedyś graliśmy forumowo w Project Torque, była tam trasa Tanzawa.
Waliłem tylko tą trasę na RX-7, ale Europa już nie ma tam dostępu.
Wersja dla europy w postaci Level R to jakaś pomyłka.

-Enthusia na PS2. Gra bajka, fizyka jazdy przefantastyczna, gran turismo się chowa, mówię to jako fan serii GT. Mam oryginała na ps, ale brak multiplayera, a warto byłoby pośmigać w forumowym gronie. Do tego nie wiem też czy pójdzie na Emu.

-Są jeszcze jakieś śmieszne wypusty na Xboxa, nie zagłębiałem się.

Podsumowując, brakuje mi kier w klimacie japońskiego touge. Pełno zakrętów, autka z dobrym tuningiem zawieszenia, nie mające milion koni itp. Jako fan zakrętów, dla mnie to ekstaza Wink

Dla podsycenia chęci i zainteresowania touge, polecam obejrzeć na YT testy aut prowadzone przez DK'a Keichiego.
Wystarczy wklepać termin Touge w YT.
Pozdrawiam.
Bony
Spirit R

Ray
Ja mam forze 3 na x'a i tam jest trasa kaido - touge w czystej postaci. Trochę szkoda że nie ma jazdy w nocy, ale można się pobawić świetnie Wink
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

Cain
Proponuję Ci zrecenzowany u nas Tokyo Xtreme Racer Drift 2 (Kaido Racer 2). Może fizyka nie jest superrealistyczna, ale zabawa jest przednia.

sabaka
Na ps2 fajne było The Fast and the Furious: Tokyo Drift http://www.youtube.com/watch?v=5929dCKjqOA
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

bony
Odświeżam temat, może wygrzebaliście jakiejś giery, co byśmy forumowo mogli popykać. Oczywiście coś w naszych klimatach Wink
Ja męcze gran turismo na psp, mam przeprowadzke i konsole w pudlach, a na PC nic nie mogę znaleźć :/
Spirit R

Leito
Z symulatorami będzie ciężko... Trzeba czekać, aż do LFS-a udostępnią możliwość modzenia własnych tras Grin

Teoretycznie mamy w NFS Carbon TOUGE BATTLES... Dodatkowo jest drift po przełęczach. Może to kolejna gra, gdzie jej twórcy zwiali z wszystkich lekcji fizyki, ale FUN też jest niezły, jak się pomyka z prędkością 260km/h Cargerem bokiem po przełęczy Grin Niestety modyfikacja zawieszenia znikoma, tak jak i reszty... Dużo bardziej zaawansowany był już NFSU2, jednak drift tam, to pomyłka. Teoretycznie jest też kawałek górskich dróg, ale są one niezafajne, albo mi się znudziły Grin. Mimo to jest tam dość zaawansowany tuning mechaniczny i możliwość dostrajania autka dosyć zaawansowanie, więc polecam się pobawić...

NO I NAWJAŻNIEJSZE! JEST TAM HACHI ROKU!!!

No i jak to w serii NFS - prędkości będą bardziej adekwatne do zwrotności, jeżeli przełączymy na MPH i będziemy je traktować, jak KPH Grin Ha! I jakie wrażenie prędkości!Grin Szkoda, że już nie ma tam S2k, jak w NFSU... Brakuje mi też integry...

Pozdro
Edytowane przez Leito dnia 22/08/2012 21:04

Ranalcus
Kaido Battle 3: Touge no Densetsu
Gra na PS2. Dorwłem orginal kiedys w Auchan.
Gram w nia od dawna, ale teraz lezy u kumpla... ;___;
All your touge are belong to us

Cain
Czyli Tokyo Xtreme Racing: Drift, tak?

Jest jeszcze część druga, sprawdź ją sobie.

Przejdź do forum:
Copyright © 2013