Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
 Drukuj temat
Jakiego Nissana wybrać??
Cadabra
Witam
Jest o mój pierwszy post na forum chociaż zarejestrowałem sie już dawno temu. Noszę sie z zamiarem kupna modelu nissana na stronie http://modelcentrum.pl/go/_search/full_search.php?search_query_words=nissan
i proszę o porady.Chciałbym sie zamknąć w kwocie ok. 100 zł. z malowaniem. raczej będzie to Nissan Skyline Gtr nie wiem tylko jakiej firmy model wybrać. Proszę o porady oraz powiedzenie mi czy model tej firmy ma już wnętrze w kolorze czy je trzeba również malować.

Ps. Brawo Cain z tą witryną odwalacie kupę dobrej robotyGrin

Cain
Ja na modelach plastikowych się nie znam. Chciałem tylko sprostowac pewną nieścisłośc.

Twórcą witryny jest mruq a nad jej zawartością pracuje cały zespół NT wraz z użytkownikami portalu, bez których tworzenie go byłoby bezsensem. I to właśnie wam i należą się gratulacje.

BTW. ja bym wziął R32 Smile

Cadabra
Przepraszam, a więc gratuluje reszcie zespołu. Wyróżniłem ciebie Cain ponieważ wszędzie cię pełno w pozytywnym tego słowa znaczeniu

Zastanawiam sie na początek jeszcze nad r33 i niech ktoś kto sie zna na modelach napisze czy one maja wnętrze malowane czy nieAngry

s14rspec
Aoshima Nissan S13 88' k'spec (czarny.) Sam mam, więc wiem Grin

BrzozA
ITRGrin
UWAGA! TY? ZACHODZI PRZY SKRECIE!
img265.imageshack.us/img265/5376/itsukibanerkz6.jpg

Cadabra
hmm... ITRShock nie kojarzę modelu Grin
s14rspec ta aoshima ma jakie wnętrze białe/szare czy w kolorze ze nie trzeba jej malować

sabaka
co do aoshimy to zalezy od modelu, moje trueno jest z serii pre painted i wszystko w nim jest juz pomalowane ze pozostalo tylko go zlozyc.
Jesli chcesz jakiegos nissana to zgadzam sie z Cainem, bierz r32.
ITR to integra type - r
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

s14rspec
on jest nie pomalowany, ale jesli nawet go poskladasz niepomalowanego, to wyglad bedzie OK.

Cadabra
Wolałbym pomalowanego ale pre-painty są znacznie droższe, a ITRa nie skojarzyłem bo nie oto pytałem (patrz temat). A te modele pre-painted są klejone bo jak składałem model samolotu "specjalnym klejem" wg sprzedawcy to się okazało że po wyschnięciu klej jest biały Cool

sabaka
sa klejone, ja swoj kleilem jakims bezbarwnym klejem kupionym za 2 zl w modelarskim i nic bialego nie bylo
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

Przejdź do forum:
Copyright © 2013