Touge Games na PC?
|
McFly |
Dodany dnia 11/11/2012 15:31
|
Niedzielny kierowca
Data rejestracji: 12/09/2012
|
Brakuje mi tytułów w których można sobie pomykać w Downhill jakimś fajnym Japończykiem, GRID,Drift City i Heat Online odpadają na starcie, GRID dla tego że nie ma normalnych wozów, Drift City za całokształt -_- a Heat Online za beznadziejne powtórki z jazdy. Więc.. znacie jakieś gry Touge na PC?
|
|
|
|
Cadabra |
Dodany dnia 11/11/2012 16:29
|
Sponsor
Data rejestracji: 06/01/2007
|
Z takich Arcadowych, to Need for Speed'y, Carbon, i parę innych tytułów..
W Shifcie, i Pro Streecie, jest Ebisu, które jest wąskie i kręte..
Jeśli natomiast chcesz sobie po prostu pojeździć po górskich trasach, to Test Drive Unlimited, jest tam parę krętych odcinków. Do tego duża ilość modów (zmian samochodów, tekstur, nie kompletnych przeróbek gry).
Co do Simów, nie mogę za dużo powiedzieć, bo brak kierownicy nie pomagał na testowanie tych tytułów, ale zapewne tutaj Cain będzie mógł coś doradzić.
rFactor, ma kupę modów, jest na pewno trasa Akina, dosyć dobrze odwzorowana, multum samochodów, i całkiem okej z tych gameplayów co ja widziałem w internetach, no ale kierownica tutaj to podstawa. |
|
|
|
McFly |
Dodany dnia 11/11/2012 17:22
|
Niedzielny kierowca
Data rejestracji: 12/09/2012
|
Chodzi mi głównie o takie gry w których jest tryb replay.
Carbon, grałem i szybko się nudzi
ProStreet tak samo a Shift to nie wiem może będzie dobre.
Co do TDU, gra boska, tyle że łatwo w niej o crash i reinstal gotowy :/
rFactor ma Akinę,Akagi,Fantasty Hill,Shomaru Pass i tak dalej, jest nawet paczka samochodów z Initial D. Ale to symulator więc..
|
|
|
|
BeKa |
Dodany dnia 11/11/2012 19:08
|
Administrator
Data rejestracji: 14/02/2008
|
w shift bez kiery nie podchodź
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))
|
|
|
|
Leito |
Dodany dnia 11/11/2012 21:23
|
Motorowerzysta
Data rejestracji: 14/06/2011
|
Crash w TDU? Hmm... Ale że systemu, czy gry? System od TDU mi jeszcze nigdy nie padł, ani gra też nie... To, o czym mówisz, to prawdopodobnie posypanie się sav-u gry, ale wystarczy sobie robić co jakiś czas "backup" zapisu i gotowe...
W carbonie podobały mi się jedynie wyścigi i drifty w kanionie... A no i oczywiście przerywniki filmowe - bardzo przyjemne
Shift faktycznie słabo wypada bez kiery... Bynajmniej 2jka. Na klawiaturze w to się po prostu nie da grać...
Jednak nie ogarniam co jest złego w symulatorach... |
|
|
|
Monster3 |
Dodany dnia 11/11/2012 22:19
|
Chodzi piechotą
Data rejestracji: 17/08/2009
|
Sporo grałem w TDU i jakoś nigdy mi się nie sypnął. Co do Shifta to 1 ogarnąłem bez kiery ale 2 nie da rady .
Jeśli dobrze pamiętam to w DIRT było coś podobnego do uphillu. |
|
|
|
Leito |
Dodany dnia 11/11/2012 23:16
|
Motorowerzysta
Data rejestracji: 14/06/2011
|
GTA4+ jakieś mody? Auta+ich parametry łatwo można zmienić, wrzucić jakąś downhillową mapkę, zapewne będzie już do pobrania gdzieś jakaś Japońska przełęcz i kita... Fizyka jazdy lepsza niż we wszystkich ostatnich NFS-ach... Sam osobiście czekam z niecierpliwością na gtaV... Już przy Max Payne 3 silniczek RAGE został doprowadzony do dobrego stanu... Gra nie crashowała i nie miała jakichś głupich błędów... W dodatku mam wrażenie, że ma mniejsze wymagania niż gta4... Tak więc gta5 będzie naprawdę ogarnięte... W GTA zawsze wrzucałem jakieś prawdziwe fury i nimi driftowałem... najdłużej grałem w GTA SA, ale 4rka miała głupią mapę... 5tka ma mieć lepszą + silnik RAGE doprowadzony do stanu używalności? No i oczywiście zawsze ogromna baza modów do tej gry - możecie sobie podmienić wszystkie fury na jakieś JDM-owskie... Znów w moim mniemaniu gra NIE samochodowa będzie grą samochodową... Chociaż? Może i rzeczywiście jest coś w tym tytule... grand theft AUTO...
Pozdro |
|
|