Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
 Drukuj temat
Nasze Samochody
BeKa
7 biegowa, 4 sprzeglowa DSG

XD

oczywiscie ze pryz kierownicy Smile jak w kazdym Trabanciku z 2 taktem
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))

Cadabra
w najblizszym czasie jak zrobie wnetrze to tez dam foty smiley

Złożyłeś?
Edytowane przez Cadabra dnia 14/06/2009 11:14

BeKa
nie :/ sesje mam i nie mam czasu na skladanie samochodo :/ ale w sumie nie duzo brakuje Smilepodlaczyc obrtomierz i 2 fotel zamontowac i bedzie gotowe Smile gorzej jest z komora islnika clay uklad ogrzewania do zlozenia :/
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))

Krychu
nagralem ekonomiczna jazde Smile jednak w tym kraju to sie nie da bezstresowo zapie...lac jak chocby u niemcow gdzie lataja 250 i wiecej
ECO DRIVING

BeKa
niezle niezle Smile

ja osatnio moim seicento sciaglem sie sie z civiciem v-tec 1.5 Smile do 110 szlismy rowno puzniej mnie odsadzil zdrow :/

ech ten brak mocy ciagle ;-)

Krychu
z jednej strony mocy brakuje, a z drugiej jakby bylo jej wiecej to wieksze spalanie, a paliwo takie drogie ze szkoda gadac Frown

BeKa
wiesz ja mam paliwo po 1.56 zł Smile wiec 1 litr w ta czy w ta to nie ma prawie ruznicy u mnie Smile nawet nie wiem ile mocy ma ten silniczek ale zakladam ze kolo 60 koni Smile a jak dosatne nowy zestaw opon to chce sie pokusic o chip tuning i moze jakis stozek jak bedzie kasa Smile najgorsze ze chcialem najpierw rozpurke wsadzic a ona kosztuje 517 zl ...

Cadabra
Beka a rozpórki sam nie zrobisz?
Nie mówię tu o jakimś super Hi-Techu ale przecież kupić kawałek jakiejś dobrej gatunkowo rury (np tych z których robi się klatki) i powinno być

BeKa
nie da sie . rozpurka do SC jets abrdoz powyginana zeby ominac akumulatopr nagrzewnice i kmputer. sam nie mam ani gietarki anie spawark i zbey sam to zrobic poztym rozpurka dla mnie musi byc regulowana. a sam czegos takiego nie zrobie Sad

Cadabra
Aha, wklej zdjęcie gdzie ją chcesz dać z narysowanym zarysem (nawet w Paint'cie) Będziemy myśleć

BeKa
rallyshop.pl/galerie/r/rozporka-fiat-seicento-s_3907_m.jpg

tak wyglada ta rozporka wiec jets lekko skomplikowana Smile

zpmnailem dodac musi ominac ta rozpurka ruwnierz dolot powietrza Smile

http://img87.imageshack.us/img87/8538/img00761.jpg

tak jak na tym zdjeciu rozpurka na czerwono , skryznka zaznaczona na zielono mozna bezproblemowo przesunac wiec sie nia nie przejmuje
Edytowane przez BeKa dnia 21/06/2009 19:19

BeKa
no i na ten rok pod amska juz nic nie zmieniam na przyslzy rok zosatwilem malowanie komory silnika Smile

i mala paczka zdjec odemnie:

http://img31.imageshack.us/img31/1729/img0209v.jpg
http://img195.imageshack.us/img195/4898/img0212bkm.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/1637/img0211n.jpg

BeKa
no coz dzisja bez zdjec mojej fury

ale garsc inoramcji z pierwszego odaplenia.
odaplil za pierwszym razem, ale tylko na 1 cylindrze, 4 godziny grzebalem az doszedlem do tego ze cewak zaplonowa jest uszkodzona.

pozniej joz zasuwal normalnie na 2 cylindrach nawet udlao mi sie wyregolowac gaznik pozadnie ze pali niecale 5 litrow na 100/km

jotro moze dam film jak to moje coda jezdzi

Deluxo
No to może ja pochwalę się co u mnie służy do śmigania Grin

Samochód taty, którym śmigałem 3 miesiące od zrobienia prawka - '90 Opel Corsa 1.3S - przebieg 300.081 km Grin

I moja duma, pierwsze własne auto, którym śmigam od 10 lipca 2009 - '95 Opel Astra 1.6 - przebieg 192.616 km Grin

Zdjęcia trochę słabawe, bo robione sprzętem z matrycą 2.0 MPix - jak dorwę cyfrówkę siostry to wstawię lepsze Grin
Oba wozy, jak widać, wyposażone w oryginalne radyjka od nowości Grin
Corsa ma 4-biegową skrzynię i moc 60 KM, Astra 5 biegów i 75 KM - mimo to na przyspieszenie Corsa rozwala mój wóz na samym starcie, a jak mocniej depnąć to rwie asfalt Grin
Edytowane przez Deluxo dnia 25/08/2009 12:35

Ray
Mała waga takiej corsy wygrywa z większą mocą astry ^^ Co nie zmienia faktu, że i tak nie są to mocne autka Pfft Ja w środe mam ostatni raz teorie a potem się zaczną jazdy cliówką <3
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

Cain
¦wietnie, kolejny właściciel Opla Smile To się chwali.

BeKa
ech dawno mnie tu nie bylo ale SESJA nie pzowalala na wieksze zabawy z autkiem

aktulnie mam roizberny caly prawy bok , sciagniete drzwi, tylny panel wyciete nadproze i prog, nie wiedizlem ze az w tak zlym stanie byl prog, myslem ze uda sie wstwiac 1 latke a sie oazkuje ze clay prog i nadproze trzeba bylo wstawic Frown

jak tylko kupie baterie do cyfrowki to zarzuce foty
Edytowane przez BeKa dnia 12/10/2009 22:42

BeKa
obiecalem zdjecie wiec jest

http://img18.imageshack.us/img18/5820/img0294b.jpg

Ray
Troszku mu brakuje xD
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

BeKa
no troszke jak by bylo wszystko gotowe to poskaldanie wszytskeigo do kupy to jets jeden dzien pracy , a najgorsz ze mam czas a nie mam jak zaczac spawac progu i nadporza bo sie drut w migu skonczyl a jak pojehcalem do castoramy to jak zoabczylem cente to malo co zawalu nie dostalem 47 zl za rolke 0.45kg jak ja kupowalem 0.9kg za 35 zl no dobra to w amire mozliwosci bede nadsylal relacje z nremnontu

Przejdź do forum:
Copyright © 2013