Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Gry
 Drukuj temat
Race On
Yakushi
Race On - interesujące screeny i krótkie wprowadzenie pozwala sądzić że może być to grejtowa gra. Sami twórcy mają w swoim dorobku takie tytuły jak "RACE '07: The WTCC Game, GTR Evolution oraz STCC The Game.". Mam nadzieję jeśli udałoby się im połączyć wysoki realizim (drift!) z sterowaniem klawiszami.

wymagania sprzętowe: Pentium 4 3 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8600 lub lepsza), Windows XP

tryb single i multiplayer (LAN(!) / Internet)

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=1lBel0GQ2gM

Wiecie coś więcej? Warto zagrać?
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Cain
połączyć wysoki realizim (drift!) z sterowaniem klawiszami

Realizm i sterowanie klawiszami to już nie realizm... O czym niżej:

Niestety, nie będzie dane mi zakupić tej gry. Co do tego czy warto zagrać. Jak zapewne przy każdej grze od SimBin - bez kierownicy nie podchodź. Jeśli natomiast kierownicę posiadasz, gra będzie dla Ciebie świetna. Gra na klawiszach będzie istną katorgą. Sam przerabiałem. Klawiatura do kitu, joypad (nawet z analogami) - szajs, kierownica - cudeńko. Wystarczy włączyć jedyny słuszny widok ze środka, ustawić monitor przed sobą i przekręcić kluczyk w stacyjce...

Driftu raczej nie zobaczysz, bo te samochody nie są do niego stworzone.

Od SimBina mam Race WTCC Game, jest w Kolekcji Klasyki za 12zł, warto zakupić (jeśli masz kierownicę).
Edytowane przez Cain dnia 10/10/2009 00:25

Yakushi
Jak się chce - to wszystko można zrobić. W Gridzie symulacja po wyłączeniu niemal wszystkich wspomagaczy przednia. Na klawiszach dało się super drifcić.

Driftu raczej nie zobaczysz, bo te samochody nie są do niego stworzone.

Ej, gdzie ty patrzysz? Muskuły latają bokami aż miło.

Mam przeczucie że w tej grze możliwe będą tylko lekkie 'uślizgi'.
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Cain
GRID na pewno nie jest symulacją (nawet po wyłączeniu wspomagaczy). Fakt, że dało się driftować na klawiszach tym bardziej przemawia za tym, że gra jest arcade'ówką. Ale nie będę się kłócił, bo na pewno wiesz lepiej.

Mi wystarczy, że grę stworzył SimBin. Jego poprzednie tytuły mówią same za siebie. Jednak nie kupię bo i tak już za dużo mam wyścigówek.

Przejdź do forum:
Copyright © 2013