Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
 Drukuj temat
Nasze Samochody
TwinCamRacer
BeKa napisał/a:
Yaku dobry do jazdy to odrazu lancia delta integrale evoluzione lub 16v

A silnik to dokładnie ta sama konstrukcja, która znajdzie się w mojej kantorajdówce Grin

BeKa
prawie ten sam ulpeszyli go troche i dodali turbo i wycisneli ponad 200 koni z niego^^
bo lancia ferrari i fiat to byl kiedys ten sam koncern^^
Edytowane przez BeKa dnia 09/12/2008 13:23
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))

TwinCamRacer
BeKa napisał/a:
prawie ten sam ulpeszyli go troche i dodali turbo i wycisneli ponad 200 koni z niego^^
bo lancia ferrari i fiat to byl kiedys ten sam koncern^^

Nadal jest!!!! Oprócz tego co wymieniłeś jeszcze Alfa Romeo i Maserati Cool

BeKa
znalazlem cos do twojego kanta

http://moto.allegro.pl/item498908135_weber_idf_fiat_124_131_132_abarth_polonez_dohc.html

http://moto.allegro.pl/item502466980_gazniki_weber_idf_40_fiat_131_132_125_polonez.html

tylko ze na tym zetsaie moze i plic nawet 40 litrow Smile
Edytowane przez BeKa dnia 10/12/2008 09:07
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))

TwinCamRacer
Spoko spoko, wszystko to mam na oku, ale teraz jestem spłukany, a może jutro zacznę wkładać silnik, więc kolejne koszty Cool

BeKa
huuu porob zdjecia i powstawiaj Smile

S1S
dzis w koncu spadl snieg i od razu pojechalem polatac na rekawie Smile nie bylo go duzo ale wystarczylo zeby troche sie pobawic Wink dowiedzialem sie ze starletka umie krecic normalne baczki, nie na zadnym wstecznym Wink jedynka, skret, rekaw, gaz i takie baki szly ze az kilka rwd zawstydzilem Cool dodatkowo po ktoryms baczku zaczely spalac sie powoli tylnie opony tworzac taki zarabisty okrag z dymu wokol auta... myslalem ze takie rzeczy to tylko na filmach da sie zrobic Smile jest na plusie wiec nie wiem czy do jutra snieg wytrzyma :/ jak wytrzyma albo spadnie nowy to nakrece filmik i wrzuce Smile wygladalo to tak jak na tym filmie, tylko ze na sniegu Pfft
http://www.youtube.com/watch?v=ZnndfrAHQmg
banan caly czas na twarzy Grin
Edytowane przez S1S dnia 19/12/2008 22:17

Krychu
no jak jest snieg to trzeba korzystac, tez sie dzisiaj pobawilem Grin

chcialem miec takie foty z pryskajacą 'wodą', no i mam Cool

filmiki tez sie nagralo Pfft

Yakushi
Krychu - masz fajowe autko (mówiłem to już kiedyś? powiem jeszcze raz Wink ).

Początek zimy jest genialny do teges zabaw/nauki. Tylko żeby jakiś duży i zabezpieczony plac mieć koło domu ^^
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

TwinCamRacer
FWD daje radę, ostatnio jak u nas śnieg popadał to każdy łuk leciałem długimi bokami. Powiem nawet że boki FWD są dużo łatwiejsze dla początkującego i dużo ładniejsze boki wychodzą bo przód wyciąga auto z zakrętu.

A DOHC już jest w aucie, dziś miałem jechać do znajomego robić elektrykę, ale choróbsko mnie rozłożyło i chyba nie dam rady :-/

Krychu
dzieki Yaku, w przyszlym roku dopiero autko zacznie naprawde jezdzic Smile

Cain
Rany, na takie zabawy szkoda by mi było samochodu...

Ray
Cain zobacz co napisałeś i na swój podpis xD

Fajne zdjątka w sumie ^^
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

S1S
Cain napisał/a:
Rany, na takie zabawy szkoda by mi było samochodu...

dlatego wlasnie zeby autko nie ucierpiało takie rzeczy robi sie na sniegu Wink

BeKa
http://www.badongo.com/vid/963426

ja nie lubie na sneigu jezdzic dlateog na suchym asfalcie neistty filmik jets nie skonczony bo bateria mi padla w teleofnie :/ za kierownica ja czyli BeKa Pfft

w najblizszym czasie nie bedzie odemnie zadnych filmow zdjec poslza mi opona wiec dopuki nie kupie kompletu to nie mam samochodu :/
Edytowane przez BeKa dnia 20/12/2008 21:41

4
Heh Pfft A ja mam takie coś:

4touge.wordpress.com

Na dniach będzie update bo te zdjęcia są dość stare, w tym momencie autko rozebrane do gołej blachy, silnik się robi na tłokach od integry DC2, korbach H23 i innych kilku gadgetach, buda będzie spawana, wstawiane rozpórki itp itd.
Wszystko będzie opisane w ciągu tego lub następnego tygodnia.

BeKa
no tomtrzeba sie pochwalic 2 nowe czarne krazki zakupione lacnzie 270 zl ^^
testowane calkiem niezle trzymaja na sniegu ale na lodzie to jendak przydaly by sie kolce ^^

Krychu
fajna prelka, moja ulubiona generacja, w sumie jedyna ktora mi sie podoba, nowsze to badziew dla seniorow...

Cadabra
4 idziesz w Turbo czy mocne N/A ? Jak by się kręciła pod 11k było by ciekawie Grin

BeKa
najlepiej to wysokobrotowe turbo ^^

Przejdź do forum:
Copyright © 2013