Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
 Drukuj temat
Najciekawsze samochody jakie widzieliście
Cain
Tym razem Włoskie najmizerniejsze autko biorą za Polskie.

ekhm... bo tak właśnie nazywa się ten samochód: Polski FIAT 126p, w Włoszech był to po prostu FIAT 126, do roku '79 można spotkać maluchy ze znaczkiem "license". Te wyprodukowane w Polsce mają znaczek Polski FIAT z przodu na masce.

Ray
U mnie koleś na tej samej ulicy silvie sprzedaje... s14 chyba nie pamiętam dokładnie. A tak z ałtek to widzialem 200sx, 240sx, 350z z nissanów. Po za tym mazdy rx8, porszaka 911 ( łoł Shock) cayenne. To w sumie tyle z tych lepszych ^^ no i bmw z3,4 itd ^^
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

Dragonfly
mój tata widział bmw z3 z kratką transpotową :-/

Yakushi
Cain napisał/a:
Tym razem Włoskie najmizerniejsze autko biorą za Polskie.

ekhm... bo tak właśnie nazywa się ten samochód: Polski FIAT 126p(..)

Nie! Nie może być! Nikt mi nie wmówi że maluch to polskie auto! Nie ma mowy ! Waaa! Pranie mózgu mi robią!
*zatyka uszy*
Nie słyszę Cię Cain, LaLALa
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Krychu
z tym civikiem to zaszalał, prawdziwy rarytas Grin

Yakushi
w sumie racja ^^"
litetuning roox - w tym wypadku choć brakuje mi jeszcze kiegoś delikatnego spoilera Pfft

Neonek
Hehe japońcy mają co podziwiać Pfft
Civic - pewnie w polskich realiach to będzie z silnikiem 1.3. Dla mnie taki tylko z 1.6 DOHC.

mruq
U mnie w mieścinie i okolicach jeżdżą
Hummer H2
Porsche Cayman
kilka Subaru WRX
dwa Chrysler 300 rocznik 2006 - wspaniałe auto!
Nissan 200SX - kiedyś stał u nas na sprzedaż
Evo IV
Jak byłem w Monachium to widziałem
Porsche Cayenne
sporo starych roczników Porsche - wspaniałe!
a w Czechach raz widziałem Mustanga rocznik 2006 - miodzio!
Edytowane przez mruq dnia 01/11/2007 21:01

solidus grabczas
Neonek tak się składa że ludzie i w polsce jeżdżą 1,6 DOHC Vtec który co prawda ma tylko 125 KM ale pali 10 na mieście Pfft

sabaka
Tylko że tych co mają Vtecka jest tyle co bmw M, jest trochę perełek, ale większość to dychawiczne 1.3 lub 1.5 z dumnym znaczkiem Vtec
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

Neonek
Solidus o ile sie nie mylę to ty piszesz o silniku 1.6 SOHC 125 KM, DOHC mają 150-160 KM, a takie jak już pisze sabaka u nas to rzadkość.Pfft

Co ostatnio mnie zadziwiło, Audi Q7 w w wersji z silnikiem V8 w benzynie. Stoję sobie przed pasami, a tu taki bydle na pełnym przyspieszeniu przejechało obok mnie. Słowa to za mało żeby opisać ten dźwiękSmile.
Edytowane przez Neonek dnia 01/11/2007 22:39

solidus grabczas
Neonek właśnie 1,6 Vtec DOHC(!!) jest w polsce bo ten 150 konny poza japonię nie wyszedł xP więc i dlatego nie widać tego na polskim rynku poza tym 1,6 SOHC Vtec to chyba nie było O.o

Dragonfly
niedawno zobaczyłem nowego shelby mustanga! rany ale przejechał bym sie takim cudenkiem...

mysiorek
przecie nie mowie ze ten civic to jakies monstrum tuningowe , po prostu ma piękne kształty , oto mi chodzi Smile a ty sabaka jak mozesz tak mowic o tej ponadczasowej budzie . Frown

Yakushi
SaBaKa napisał/a:
Tylko że tych co mają Vtecka jest tyle co bmw M, jest trochę perełek, ale większość to dychawiczne 1.3 lub 1.5 z dumnym znaczkiem Vtec

Ciekawe porównanie.
BMW M30 jest od groma i jeszcze trochę mimo że mają już swoje lata.

Pamiętasz gang Diablos z GTA3 ?
PATRZ TUTAJ ^^

Ostatnio ciągnie mnie ku wybyczonym starszym wozom xD

Neonek
solidus grabczas napisał/a:
Neonek właśnie 1,6 Vtec DOHC(!!) jest w polsce bo ten 150 konny poza japonię nie wyszedł xP więc i dlatego nie widać tego na polskim rynku poza tym 1,6 SOHC Vtec to chyba nie było O.o

Nie będę sie zbytnio rozpisywał, nie temat na to. http://www.mistrzostwa-swiata.pl/honda-civic/dane-techniczne.jpg masz dowód, a jak mało to jest jeszcze wikipedia i różne fora. Wystarczy poczytać. Pfft

Krychu
solidus, na Hondach to sie widocznie nie znasz Wink

sabaka
mysiorek napisał/a:
... a ty sabaka jak mozesz tak mowic o tej ponadczasowej budzie . Frown

może i jestem trochę anty fanem hondy, a dokładnie civica, ale po prostu denerwują mnie te zachwyty nad tymi samochodami. Civic stał się stereotypem sportowego samochodu i teraz całą młodzież rzuciła się na niego, kiedyś było trendy mieć bmw, teraz civica i nie ważne że ma 1.3 pod machą. Nie twierdze że civic jest brzydki, dla mnie jest to zwykły samochód kompaktowy i tyle, wersja VTEC to co innego, orgia obrotów i banan na twarzy Smile o niej mogę powiedzieć że jest to wersja sportowa.
Yakushi napisał/a: Ciekawe porównanie.
BMW M30 jest od groma i jeszcze trochę mimo że mają już swoje lata.

Prawdopodobnie chodzi Ci o silnik o oznaczeniu M30 z BMW, ja miałem na myśli BMW M-power, a szczególnie E30 które prawie wszystkie mają znaczki M
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

solidus grabczas
Ok Neonek wygrałeś i'm so little lame.... ;(

mysiorek
no to zwracam honor ;p

Przejdź do forum:
Copyright © 2013