Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
 Drukuj temat
Wasze ulubione samochody
Krychu
cos ta 86 ma wysokie obroty na jalowym, 2k Frown

s14rspec
Wiesz, moze nie miec przerobek widocznych, ale może w srodku w zabudowie czycha monster Smile

Nikoset
Ja bardzo chciałbym miec:
-oczywiscie hachirokuSmile(koniecznie Trueno)
-nowy VW Scirocco(koniecznie biały)
-nowy Ford Focus RS(koniecznie zielony)

niby ostatnie dwa to FWD ale wciaz marzenie kipi

Na czerwiec planuje kupic mazde 323f I generacjiSmile wiec tez mozna uznac za wymarzonySmile

Tolek
Hmm.
First place: AE86 <3333
Second place: FC-3s
Third place: S13
Fourth Place: 180sx
No a jak już skończę 18 i zrobię prawko, to Honda Prelude (ta jeszcze ze światłami jak trueno, ale po face liftingu)
img687.imageshack.us/img687/5659/buttonun.png

Deluxo
First place: 1989 R32 Skyline - koniecznie czarny <3
Second place: 1994 Mitsubishi GTO (3000GT) - biały, srebrny lub czerwony
Third place - 1974 Nissan S30Z - koniecznie niebieski <333333333
Fourth place: 1984 Mazda RX-7 (FC3S)- biała lub żółta, 2003 Mazda RX-7 Spirit R (FD3S) niebieska, 2003 Honda NSX - niebieska; wszystkie wozy ex aequo
A z realniejszych wozów (Skyline'a bym musiał z Japan'a ściągać pewno Pfft) to jak zrobię prawko (egzamin za tydzień, 3mać kciuki Pfft) to marzy mi się '94 Mazda MX-3 1.6, czerwona za 5000 zł, którą mam na oku od jakiegoś czasu Wink
Edytowane przez Deluxo dnia 03/04/2009 22:46

BeKa
ehc moze nie bede robil listy co na pierwsyzm miejscu ale golnie to : Porshe 935 Moby Dick , porshe 911 carrera rsr turbo, lancie delta integrale , peugeot205 t16, z japonczykow to bnr r324, hachi 240z z nowszych to evo III i kilka starych amerykancow jets tez ciekawych jak charger r/t czy mustang gt 350 czy 500, ac cobra i inne ciekawe samochodizki Smile
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))

Ray
evo III wcale nie należy do nowszych xD
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

BeKa
to co wedlug ciebie tay jets nowsyz samochod ?Grin bo od 94 roku to nie spotkalem nic ciekawego
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))

Ray
Nowszy znaczy młodszy Pfft Czyli max 10 latek ma ^^ ( te i tak już stare są w sumie Pfft). Pod tym kątem patrząc to Evo X czy GT-R są nowe. A evo III ma już 13 latek ponad ^^
Ray ^^
Drift and more!

BeKa
evo x jest paskudne zrtobil sie z niego cywilizowany samochod :/ tak samo impreza

a o nowym gtr mi nie mow najpaskuydniejszy samochod :/ nie ma juz takich samochodow jakkiedys ..
widoczne sapwy wyjacy silnik zero wyciszen i zero wspomoagaczy Smile

Ray
Eeej no, nie możesz porównywać Evo X do nowej imprezy... Evo ( mimo że faktycznie straciło urok) jest dużo lepsze. Impreze całkowicie zakopali. GT-R wole myśleć, że to nie skyline ( przynajmniej z nazwy tak wynika xD ). Może tylko wzorowali się na legendzie? Trzymam się tej wersji Pfft
Ray ^^
Drift and more!

BeKa
chocaz pryzpomnial mi sie jeden mlody samopchod ktory wpadl mi w oko to Porshe 911 GT2 RS

Krychu
BeKa, nie porshe tylko PORSCHE Wink a ja mam kolejne autko do listy ulubionych, nawet niedawno sobie takie sprawilem Grin

sabaka
To chwal się co za sprzęt masz Smile
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

Krychu
CRX 1gen Pfft http://img382.imageshack.us/img382/7021/balladek.jpg niesamowite autko, lekkie i do setki lata w 7s Cool
Edytowane przez Krychu dnia 26/08/2009 13:48

Ray
¦wietna baza pod tuning ( jak większość hond fwd ^^ ). Czyli sprzedajesz niebieskiego i inwestujesz w tuning czy ne xD ?
Ray ^^
Drift and more!

Cadabra
no to nieźle. masz juz coś w planach? jakieś b16b2 img510.imageshack.us/img510/2681/a058vz6.gif

Krychu
B seria jest zbedna przy tej masie Wink mam zdrowiutkie D16ZC1, zrobie do tego przelot 2" albo 2,25 i starczy Wink cos tam sie podlubie, moze uda sie zejsc ponizej 7sekund w sprincie do sety Pfft
Edytowane przez Krychu dnia 26/08/2009 13:49

BeKa
a moze 2jztt do tego by sie zmiescilo ? ;p
a co do mojih zjadan liter to mam stara kalwiature podlacona bo nowa mi padla wic iezko mi pisac na zniszczonej Smile

Laskas
ja ostatnią będąc na bułach przemierzałem z kumplem okoliczne wsie. i na jednym z przejść dla pieszych zatrzymał nam się samochód. do teraz mam widok przed oczami. Auto po prostu piękne.
Honda Prelude I Generacji
www.amber.adriatyk.com.pl/cms/images/upload/klik3.gif

Taka tylko czerwona. Po prostu coś pięknego. a kierowca wyglądał mi na typowego kolekcjonera.

[color=green]「 Wstawiłem bajerancki odnośnik. Forum już się nie rozjeżdża /Yaku 」[/color]
Edytowane przez Yakushi dnia 16/05/2009 17:29

Przejdź do forum:
Copyright © 2013