Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
 Drukuj temat
Najciekawsze samochody jakie widzieliście
Ray
Hehe, moje wczorajsze znalezisko:

http://raysjdm.wordpress.com/2010/07/26/spotted-subaru-impreza-sti/
Edytowane przez Ray dnia 27/07/2010 14:41
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

20bobek10
Dużo ciekawych autek widziałem. Ale najlepsze wspomnienia mam związane z Evo X. Chociaż to ma pewnie związek z tym że mogłem poprowadzić tego potwora. Gdzieś miałem zdjęcia jak się przymierzałem do takiego w salonie. Ale rodzice nie chcieli kupić na urodziny Sad czyżby za drogi?

Cain
Co prawda zdjęcie dorwałem z wiki, ale firmę obok mojej prezes jeździ tym:

Edytowane przez Cain dnia 15/08/2010 12:14

BeKa
to tak w Miedźnie kolo czestochowy jedne facet ma FD czaran z wiejsckim zdezakiem na wiejskich felgach. nie wiem nic dokaldniej bo tylko widzlem jak przejezdzalem
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))

Krychu
wczoraj widzialem porsche panamera w akcji jak wyprzedzal na podwojnej ciaglej, a dzisiaj spokojnie jadacego nowego chevroleta camaro

Neonek
To i może ja sie pochwale, białe Audi R8 na krajowej 7 za Miechowem;]

BeKa
to i ja sie dzisiaj pochwala
wyprzedizl mnie z rykiem pewnien czarny MERCEDES S63 AMG ciekawie brzmi z tych 4 rur wydechowy i przyspiesza masakrycznie Grin
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))

Yakushi
Przez Kraków przejeżdżało jakby Ferrari F40(?) na zagranicznych blachach (włoskich?). Poznałem po rasowym, tygrysim brzmieniu spod maski (coś nazbyt dzikim) i wspaniałej czerwieni karoserii.
Autko obniżone, poszerzone, nadwozie stylizowane na super-sportowy rodem z najcudowniejszych snów - patrząc na sam wygląd w życiu nie zgadlibyście że to Ferrari.

Wózek dumnie demonstruje jak tuninguje się wozy za grubą kasę.
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Cain
Spotkany na stacji benzynowej w drodze do Warszawy:

Podobno na palcach jednej ręki można zliczyć ilość tych samochodów w Polsce. 15 sztuk challengera w ogóle i zaledwie 3-5 w wersji STR8, którą spotkałem.

Serdecznie pozdrawiam właściciela, który był chętny, by zamienić kilka słów nt. owego pięknego okazu.

Anonymous
Yakushi napisał/a:
Przez Kraków przejeżdżało jakby Ferrari F40(?) na zagranicznych blachach (włoskich?). Poznałem po rasowym, tygrysim brzmieniu spod maski (coś nazbyt dzikim) i wspaniałej czerwieni karoserii.
Autko obniżone, poszerzone, nadwozie stylizowane na super-sportowy rodem z najcudowniejszych snów - patrząc na sam wygląd w życiu nie zgadlibyście że to Ferrari.

Wózek dumnie demonstruje jak tuninguje się wozy za grubą kasę.

może F48 Koenig? (taka wypicowana Testarossa Grin - Nie wiem na ile to możliwe, bo nie pamiętam liczby egzemplarzy i czy w ogóle wyszło z fazy prototypu, ale co tam Grin)
http://carwallpapers.bloggum.com/post/picture-of-koenig-ferrari-f48-008-c-1578x791.html
http://carwallpapers.bloggum.com/post/picture-of-ferrari-testarossa-koenig-2-c-1280x960.html
Edytowane przez Anonymous dnia 30/08/2010 07:07

mruq
Cain napisał/a:
Podobno na palcach jednej ręki można zliczyć ilość tych samochodów w Polsce. 15 sztuk challengera w ogóle i zaledwie 3-5 w wersji STR8, którą spotkałem.

Po nocach śni mi się rocznik 70, ale ten też jest piękny.

Yakushi
Anonymous napisał/a:może F48 Koenig?

Może po przerobieniu. Tamta była bardziej poszerzona.
Wyglądała jak super samochód naszych czasów.

edit:
Bazą mogło być:
- Ferrari 360 Modena Coupe & Spider
www.ferrarituningmag.com/wp-content/uploads/2008/01/hamann-ferrari-360-spider-2.jpg
lub:
- F430 spider
fancytuning.com/wp-content/uploads/2009/07/inden-design-ferrari-f430-spider.jpg
ale z dachem.

Szukałem jej po sieci. Taka furka musi mieć nie jedną fotkę. Niestety nie udało mi się jej znaleźć.
Może zeszła w wypadku?
Edytowane przez Yakushi dnia 31/08/2010 15:59
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Susel
Wczoraj zakochałem się w nowym Camaro... Przejeżdżało wczoraj przez Myszków. Za kierownicą chłopak mniej więcej w moim wieku, czyli ok 21 lat... <szok>
Spokój to k?amstwo. Jest tylko pasja.
Dzi?ki pasji osiągam si??.
Dzi?ki sile osiągam pot?g?.
Dzi?ki pot?dze osiągam zwyci?stwo.
Dzi?ki zwyci?stwu zrywam ?a?cuchy.
Moc mnie wyzwoli.

Tolek
img259.imageshack.us/img259/2985/rssom.jpg
Click! ^
Codzienny widok. Wink
Edytowane przez Tolek dnia 13/10/2010 21:59
img687.imageshack.us/img687/5659/buttonun.png

Krychu
w tym miesiacu z ciekawszych aut trafil sie w warszawie bialy peugeot RCZ, ciekawie wyglada

Ray
Ja widziałem to co Tolek przedwczoraj ^^
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

Tolek
U mnie w mieście jeszcze 2 są Pfft

Tolek
Ziomuś ostatnio kupił sobie R33 z Irlandii. Dzisiaj zaparkował koło mojego domu i mogłem sobie obejrzeć. Nie wiem co tam siedzi, ale IC ma potężny Grin gniecie jaja ogółem. Nie mam fotki bo telefon za słaby w nocy, a lustro popsute. Niedługo jakoś ustawię się z nim na sesyjkę Wink

lmk
Dość dawno ostatni post tu trafił, więc może pośmiecę kilkoma fotami złapanymi na telefon:

Jakaś lancerska maszynka (fiat?):

Tego typu citroena już kilka razy spotkałem.. To się da podobać?:

968, chyba niezbyt często spotykany:

W Krakowie na Królewskiej widziałem 924 które przez kilka dni miało końcówkę wydechu przywiązaną DRUTEM do tylnej wycieraczki.. Niestety nie uchwyciłem tego zabawnego widoku drutowanego porsche..

Ospojlerowany poldek?

No i na koniec: golf gti!

BeKa
fiat 124 spider.... nieczęsty widok

Przejdź do forum:
Copyright © 2013