Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Anime
 Drukuj temat
5th Stage - Act 2
Patricko
No i zaczyna się. Już w następny weekend będziemy mogli znów cieszyć się przygodami Takumiego i spółki!
Czekaliśmy na to tyle lat, jedni stracili nadzieje, a inni głęboko wierzyli. Ale w końcu jest. Kochana hachiroku powraca w glorii i chwale Smile

img528.imageshack.us/img528/755/id5th.jpg

Temat ten (i cała seria tematów poświęconych każdemu odcinkowi) służy do rozmowy, ekscytacji, przeżywania, itd. pierwszym aktem/odcinkiem.

Byłbym wdzięczny, żeby jedynie unikać spojlerów z mangi przed wydaniem odcinka.
Bo wiadomo, że do tematu nie będą zaglądać osoby, które czekają na wszystkie odcinki, ale Ci co oglądają z odcinka na odcinek nie chcieliby mieć zepsutej zabawy. Dlatego starajcie się nie mówić tutaj w ogóle o wydarzeniach z mangi.

Póki co czekamy, a jak się pojawi to dyskusje będzie można zacząć na dobre Grin
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

Cadabra
http://www.youtube.com/watch?v=NdQHZx80uzI&

Epizod 2, Niska jakość, ale jest. Na lepszą musimy na razie poczekać.

McFly
Po krotce dochodzę do wniosku że animacje jazdy przypominają mi grafikę z Drift City Shock
media.tumblr.com/tumblr_lop79ryW3F1qe206lo1_500.gif

Patricko
Wszystko to w cell-shadingu jest robione także podobieństwa nie trudno się ustrzec.

Chociaż wg mnie animacje już w 4th były idealne. Tu jak je upiększą jeszcze to już w ogóle odjazd będzie.
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

Cadabra
http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=372227

2 odcinek, w lepszej jakości, 720p co ciekawe opis torrenta.

Pobierz kod źródłowy  Kod źródłowy
Share please
episode 2
contact for more files
xjapanxjapan491@msn.com
if people need I can share 1920x1080 file
see ya
add msn

Susel
Kiedy będą suby pl? Wink Po japońsku oglądałem act 1, jednak act 2 wolałbym już z pl sub Wink
Edytowane przez Susel dnia 10/11/2012 10:56
Spokój to k?amstwo. Jest tylko pasja.
Dzi?ki pasji osiągam si??.
Dzi?ki sile osiągam pot?g?.
Dzi?ki pot?dze osiągam zwyci?stwo.
Dzi?ki zwyci?stwu zrywam ?a?cuchy.
Moc mnie wyzwoli.

McFly
Patricko napisał/a:
Wszystko to w cell-shadingu jest robione także podobieństwa nie trudno się ustrzec.

Chociaż wg mnie animacje już w 4th były idealne. Tu jak je upiększą jeszcze to już w ogóle odjazd będzie.

No, biorąc pod uwagę to że w 1th Stage samochody wyglądały jak zabawki to skok techniczny nietrudno dostrzeć Grin
media.tumblr.com/tumblr_lop79ryW3F1qe206lo1_500.gif

Leito
1st stage? Człowieku... Który to był rok? Grin Biorąc pod uwagę czas i zapewne sporo niższy budżet - cieszmy się, że to wgle się tam znalazło... W końcu nie ma wielu anime o takiej tematyce... Nie wiem nawet, czy nie był to pierwszy raz, kiedy do anime dorzucono komputerową animację (znawcą anime nie jestem, niech się inni wypowiedzą), więc było to zapewne nieco kontrowersyjne, ale czasy nie pozwalały na to, co mieliśmy w 4rtym i teraz w 5tym stage-u...

Pozdro Wink
Edytowane przez Leito dnia 11/11/2012 11:45

Przejdź do forum:
Copyright © 2013