Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Anime
 Drukuj temat
Pobieranie całego Initial D
Patricko
Witam.

Jestem tutaj nowy, i od razu się przywitam.
Strona bardzo mi się podoba, szkoda tylko, że tak mało użytkowników Sad

Tak czy siak chciałbym się dowiedzieć skąd moge pobrać całe Stage'e ?
Na torrencie widziałem, że jeden Stage ma 4gb...trochę dużo jak na torrent, ale domyślam się, że jakość pierwsza klasa pewnie.

A wy co polecacie ? Głównie interesuje mnie pobieranie typu "direct downloads" z rapida, bo mam tam PA, no i w formacie AVI w oryginalnym języku, czyli jap.

Chciałbym się jeszcze dowiedzieć, bo tutaj jak wchodze w 1st Stage, to jest tylko 5 epizodów. A gdzie reszta 21 ? Robicie upload ich czy to już wszystko ? Albo ja coś źle rozumię, za co bardzo przepraszam.

No i czy Hardsub oznacza, że są wbudowane napisy już ?

Będe wdzięczny za pomoc i wyjaśnienie wszystkiego co i jak.

Pozdrawiam.

Cain
1. Witam i zapraszam do aktywności

2. Narazie kompletne serie (Stage) można pobrać tylko z torrenta. I faktycznie mają one po 4GB, jeśli nie wiecej. Jeśli satysfakcjonuje Cię rmvb ( bo dla mnie np. rmvb może nie istnieć) to zajrzyj na:
http://realitylapse.com/videos/initiald.php

3. Owszem na naszej stronie jest tylko 5 epizodów, bo sami tworzymy tego hardsuba. Pozostałe 21 są w produkcji i na pesno wyjdą, ale termin jest nieokreślony. A hardsub to jak słusznie zauważyłeś oznacza, że napisy są już wkomponowane w obraz. Imho fajna sprawa, zajrzyj sobie.

Jeśli coś jeszcze chcesz wiedzieć to pytaj.
Edytowane przez Cain dnia 27/06/2007 23:50

Patricko
Dziękuje bardzo za odpowiedź.
Czyli czeka mnie długie pobieranie Sad

Dla mnie też format RMVB mógłby nie istnieć.

Patricko
Chciałbym się jeszcze dowiedzieć jak to jest z tymi epizodami.

1,2,3,4 Stage.
A potem Extra i Battle tak ?
W tej kolejności ? Ponieważ chciałbym sobie wszystkie obejrzeć w dobrej kolejności Smile

PS.
Wiadomo może kiedy można się spodziewać pełnych odcinków Hardsub [HQ] ? Bo u was można pobierać z direct download, bo torrent odpada. W szczególności 4Gb, pobierałbym to chyba z tydzień jak nie dłużej.

Jeszcze raz dziękuje za waszą pomoc.

Cain
kolejność: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=135
Extra Stage dzieje się gdzieś między 2 a 3 Stage
Battle Stage to tylko podsumowanie wyścigów

co do HQ to napisałem wyżej, termin nieokreślony
Edytowane przez Cain dnia 29/06/2007 01:34

Neonek
Patricko ja pobierałem 1st stage ponad tydzień, waga 4.7gb. To anime jest warte poświęceń Wink

Patricko
Zgadza się Grin
Tylko narazie oglądam z google video, dlatego nie chce czekać dłużej przy ładowniu filmu, bo nie potrafię wytrzymać nie oglądając następnego odcinka Smile

Postanowiłem, że po obejrzeniu 1st Stage, pobiore go całego.
Potem obejrze sobie 2nd Stage, i pobiore.

Chociaż myślałem, najpierw obejrzeć sobie wszystkie Stage, bo może za ten czas pojawią się Hardusby, i direct download co by było dla mnie dużym ułatawieniem.

PS.
Czy mógłbym liczyć na podanie jakiś dobrych torrentów z 1st Stage'em ?
Ponieważ każdy jaki znalazłem był wolny.
Będe bardzo wdzięczny. No i jeśli to nie problem to do 2,3,4 Stage też bym chciał bardzo Sad

Jeszcze raz dziękuje za pomoc.
Edytowane przez Patricko dnia 29/06/2007 14:37

BrzozA
Patricko napisał/a:
Tylko narazie oglądam z google video, dlatego nie chce czekać dłużej przy ładowniu filmu, bo nie potrafię wytrzymać nie oglądając następnego odcinka Smile

kazdy odcinek konczy sie w kulminacyjnym momencie i nie mozna wytrzymac aby nie obejzec nastepnegoGrin
UWAGA! TY? ZACHODZI PRZY SKRECIE!
img265.imageshack.us/img265/5376/itsukibanerkz6.jpg

Patricko
Tak! Jestem teraz w momenciej jak Shingo swoją Hondą zepchnął Iketaniego.

Co do torrentów to prośba nadal aktualna.
Bardzo mi zależy i będe wdzięczny za pomoc Sad

solidus grabczas
Jak jesteś hardkorowiec i znasz dobrze angielski http://www.osloskop.net/search.php?q=Initial+D&w=0 to właź tu i przez Emule zasysaj wszystkie podkreślam wszystkie Stagi uprzedzając pytania są to Hardsuby z angielskimi napisami głosami po japońsku a jakość oceniam na bardzo dobrą
pierwszego Stage'a ściągać radzę Psychlo Anime bo mam pewność że dobra jakość napisy i głosy sam obejrzałem już wszystkie 4 stagi tylko 3 miałem od kolegi a zaraz ustawię wszystko od nowa do ściągania bo chcę odświeżyć se pamięć i poznać extra stage Wink
tylko uprzedzam uczciwie że tutaj trzeba cierpliwości ale warto (jakby co podłączajcie się do serwera DonkerServer1 nie wiem czy to ma znaczenie ale zawsze tam się łącze i szybko wszystko osioł zasysa Wink )

BrzozA dlatego jak ja oglądałem to 2 Stage przez cały dzień cały obejrzałem a 4 rozłożyłem na dwa dni Wink pierwszy oglądałem długo bo pierwszy dzień ze 4 odcinki i potem resztę na dwa ni rozłożyłem Grin

Cain
z www.g2anime.net można pobrać wszystko, ale obecnie strona z niewiadomych przyczyn leży

Przejdź do forum:
Copyright © 2013