Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Anime
 Drukuj temat
DVD lub BLU RAY
sprinter313
Witam
Mam takie pytanko czy mogę gdzieś kupić wszystkie 4 sezony na dvd lub blu ray?
Jeśli ktoś ma coś takiego i chce sprzedać to chętnie odkupie

Patricko
Tutaj jedynie:
http://store.jackadeal.com/indcobudvd.html
Ale 4th Stage i tak trzeba osobno kupić.

Ja tam żyje nadzieją, że kiedyś pojawi się wydanie BD Smile
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

sprinter313
zapomniałem dodać że z polskimi napisami, ale dziękuje za pomoc

Wts13
Z polskimi napisami jest tylko wersja NT, czyli z tej strony.

Trinom
Hi guys, I have a bad experience with jackadeal. I've ordered and paid for DVD Prelude to Project D, because I wasn't able to find it anywhere in decent quality. They didn't send me anything, they even didn't react to my e-mails. So if you don't want trash your money, don't buy anything there. Use rather ebay.
Edytowane przez Trinom dnia 22/01/2014 23:36

Ray
Kolega wyżej odradza korzystanie z jackadeal, bo został oszukany Smile.

Thanks for the heads up Trinom Wink
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

mruq
Trinom napisał(a):

Hi guys, I have a bad experience with jackadeal. I've ordered and paid for DVD Prelude to Project D, because I wasn't able to find it anywhere in decent quality. They didn't send me anything, they even didn't react to my e-mails. So if you don't want trash your money, don't buy anything there. Use rather ebay.

Thanks Trinom for the info. If someone is interested, this guy on amazon have some used dvds with initiald. http://www.amazon.co.uk/gp/aag/main/ref=olp_merch_name_3?ie=UTF8&asin=B00000J7JO&isAmazonFulfilled=0&seller=AVXB5JQRCA15O

I have ordered few audio cd from them and I recommend. It took 10 days to go to PL in Christmas time.

Powyższy gość na amazonie handluje używanymi płytami z muzyką, filmami itp. Jest tam też Initial. Zamówiłem u niego parę płyt audio i jestem zadowolony. Oprócz niego jest tam wiele innych podobnych.
Edytowane przez mruq dnia 24/01/2014 20:30

Patricko
Jestem ciekaw czy dożyjemy edycji Blu-Ray Initiala Smile

Leito
Według mnie, jeśli nie pojawi się w przeciągu kilku lat, to nie pojawi się wcale. Nikt nie będzie raczej próbował tego wydać za 30 lat w obecnej wersji i nie mówię tu tylko o rozdzielczości. Stage 1 pod względem animacji wygląda dziś dosyć słabo. W zasadzie to i w dniu premiery nie wyglądał rewelacyjnie. Jedyne co wchodzi w grę w przypadku tak długiego odstępu czasu, to całkowity remake.

Pozdro

masagrator
Więc już dożyliśmy wydania 2 pierwszych serii na BD. Jednakże odwalili kichę (zastosowali filtry). Porównanie wyraża więcej niż tysiąc słów (najlepiej to widać na 4 porównaniu):
http://screenshotcomparison.com/comparison/73816/picture:3

Oby w dalszych seriach takiego czegoś nie zrobili.

Cain
Masagrator, widziałem wstawkę Initial D 1st Stage BD. Napaliłem się na to jak szczerbaty na suchary. Gdy już to zdobyłem, poleciało z dysku. To jest po prostu totalna masakra. Śmiem wątpić, czy to jest oficjalne wydanie, bo chyba bardziej spartaczyć obrazu się nie da.

Patricko
Na pewno nie jest oficjalne, przecież nawet nie ma chyba ID na BluRayu.

trueno
Nie ma to jak stara kreska (tylko dla koneserów). Wszelkiej maści anime jakie mam na dyskach nie wymieniam na wersje BD.

masagrator
Patricko, wydano oficjalnie. Informacja o tym już pojawiła się w lutym. Wszystkie 4 sezony zostały wydane na BD, ale ciężko o kogoś, kto to udostępni. Jak na razie box 1 tylko udostępniono.

Rozpiska:
BD-Box, Vol.1 | 28 luty | 6 BD + 3 CD
Initial D: First Stage (26 odcinków)
Initial D: Second Stage (13 odcinków)

BD-Box, Vol.2 | 28 marzec | 7 BD + 3 CD
Initial D: Third Stage (film)
Initial D: Fourth Stage (24 odcinki)
Initial D: Extra Stage (4 odcinki)
Initial D: Battle Stage (2 odcinki)
Initial D to the Next Stage - Project D e Mukete (1 odcinek)

Cain
Po screenach patrząc, nie ma na co czekać Pfft

Patricko
A macie jakiś namiar na te wersje BD? Chętnie bym sobie sprawdził jak to wygląda. Bo na nyaa.eu nie widziałem, żeby były.

Cain
Jest na nyaa http://www.nyaa.se/?page=view&tid=545032

Przejdź do forum:
Copyright © 2013