Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
 Drukuj temat
Nasze Samochody
BeKa
garsc inforamcji odemnie

szykuja sie nowe amortyzatory sprezyny przod obnzony 55 mm a tyl o 70 mm w doł Smile na koniec teog tygodnia bedzie wsyzko zamontowan a przynajmniej powinno byc Smile takto czekam tez na nowy prog Smile i remon dobiego koncowi powoli Smile
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))

Cartoon
To i ja się pochwalę....
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Ford/Fiesta/71889

BeKa
u mnie kolejne zmainy Smile amorki zlozone i czekaja na zalozenie i dzis powstal nowy uklad wydechwy Smile fi 45mm oraz pozbylem sie jednego tlumika Smile jutro a najpuzniej w sobote zosatnie przetestowany Smile
Edytowane przez BeKa dnia 04/12/2009 00:04
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))

Neonek
Cartoon napisał/a:
To i ja się pochwalę....
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Ford/Fiesta/71889

Konkretna Fieścinka. W takim autku tyle kucyków musi dawać radochę. Smile

Cadabra
[ukryj=]lh3.ggpht.com/_lH4Cdo85xOE/ShAiKfTpICI/AAAAAAAABBs/cn9jdEKJ-pg/IMG_2410.JPG[/ukryj]
Cartoon + Fiesta ST u wójka google ^^ konkretna gleba Wink planujesz jeszcze jakieś modyfikacje?

Cartoon
To zdjęcie było robione parę dni po zakupie i widać na nim fantazję poprzedniego właściciela (płetwa na dachu, brewki + niebieskie paski na lampach), która już została usunięta z auta Smile

Zawias ustawiony jest w minimalnym położeniu (-7cm), więc gleba jest konkretna-
przeszkadza to w czasie jazdy na co dzień, ale za to na torze tylko pomaga Grin
http://www.youtube.com/watch?v=FZFgZ7vv2Dc - filmik z Radomia Smile

Co do dalszych modyfikacji to wszystko (jak zawsze) zależeć będzie od funduszy... Chciałbym obrobić jeszcze głowicę. wymienić kolektor wydechowy i wystroić to wszystko porządnie Smile

http://picasaweb.google.com/Stersman/STrzaA# - tu na bieżąco wgrywam nowe foty fiesty Wink

Cain
Macie tor... Aż zazdroszczę...

Cartoon
Wynająć taki tor może każdy...
Przy 15 samochodach koszt wynosi około 150pln od łba.

Podobne tory są w Lublinie, Wyrazowie itd
Ostatnio planowaliśmy wynająć lotnisko w Nowym Mieście nad Pilicą (1000pln + vat za cały dzień upalania... )

BeKa
Cain wynajecie wyrazowa do okolo 800 zl jak pryzjedziesz w 20 samochod to 40 osob od lepka a znalezc tyle osob to nie rpoblem od reki znajde 10 osob ktore by pryzjehcaly na cos takiego

Cain
Hmm, ja bym 5 samochodów znalazł. Muszę pogadać i przeanalizować straty jakie mogę ponieść na torze XD.

800 od doby?
Edytowane przez Cain dnia 14/12/2009 20:12

Cadabra
BeKa z tego co słyszałem na Wyrazów można się za darmo władować (ktoś na drift forum pisał że on płaci za treningi a inni nawet nie ), tor jest chyba własnością jakiegoś klubu motocyklowego, mam rację?

BeKa
tak na clay dzien kosztuje tyle

tor jest zamkniety caly czas teoretycznie mozan wjechac jakas terenowka tam albo naprawde wysoko zawieszonym samochoem ale mom zadnym nie wjade, tor jest wlasnoscia automobilklubu czestochowa jak cie zlapia ze jezdzisz bez pozwolenia to akry sa od 1000 zl w gore wiec policz cyzy sie oplaca Smile

zagierr
Cartoon napisał/a:
Wynająć taki tor może każdy...
Przy 15 samochodach koszt wynosi około 150pln od łba.

Podobne tory są w Lublinie, Wyrazowie itd
Ostatnio planowaliśmy wynająć lotnisko w Nowym Mieście nad Pilicą (1000pln + vat za cały dzień upalania... )

Co do lotniska to jeszcze 3 lata temu można było spokojnie wjechać na pas od tyłu i nikogo nie obchodziło czy ktoś tam jeździ można było spokojnie upalać cały dzień. Niestety nie byłem tam ostatnio i nie wiem czy coś nie zmieniło się w tym względzie .
A co do mojego auta to obecnie Bmw e30 1.8 m40. Niestety obecnie dzięki panu który się bardzo spieszył stoi bez przodu i czeka na wycenę pana rzeczoznawcy.
Edytowane przez zagierr dnia 03/01/2010 11:03

BeKa
ja lotnisko Rudniki koło Czestochowy odradzam, dwa wypady dwa szybkie wypady i kazdy skonczony jeszcze szybsza ucieczka przed policja wiec pewnie na kazdym lotniksu tak jest.

Tolek
U nas na dolnym to lotnisko w szprotawie, krzywej, czy legnicy (chyba lotnisko to było) z powodzeniem były organizowane spoty klubów po 50 aut a czasem i więcej Wink bez problemów z policją.
Rekord na jednym ze spotów chyba 81 samochodów Pfft
img687.imageshack.us/img687/5659/buttonun.png

Susel
To może ja też się pochwalę moim samochodem. Jest to Toyota Celica II generacji z 1979 roku (w wersji A). RWD i jeżeli ktoś by chciał to mogę sprzedać:
http://www.weteranszos.pl/pgs/gie_popup.php?t_id=25224

Krychu
niezly oldskul ta celica Smile

Ray
No zajebista jakby nie patrzeć Wink
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

Sasek666
A jak Celicę sprzedasz to co dalej ?

Susel
Myślałem nad 200sx s13 i konwersją na Sil80 lub Sierra MK II 3d z silnikiem od Scorpio Cosworth.

A jeżeli nie sprzedam "Babci" to zabieram się za projekt (gwint, dobre hamulce, silnik 2T-GEU <już na wtrysku, nie na gaźniku> z Japonii, kubły i klatka)
Edytowane przez Susel dnia 09/02/2010 16:12

Przejdź do forum:
Copyright © 2013