Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Manga
 Drukuj temat
Kilka tytułów z rodzaju Racing Car Manga
4
Poszukuję kilka mang, mogą być po angielski, jak ktoś ma jakieś namiary to z góry dzięki, oto one:

1. Shakotan Boogie, autor: Michiharu Kusunoki - na tej zależy mi najbardziej
2. Restore Garage 251
3. Countach

Tu można znaleźć jako taki opis:
Shakotan Boogie i Countach
http://www.auto-otaku.com/home/2007/08/auto-otaku-lite.html
Restore Garage 251:
http://grandjdm.com/2007/08/18/i-could-almost-cry/

Edit:
Jeszcze jedna:
One And Only Natural Born Drivers by Takatoshi Yamada
Dzięki Wink
Edytowane przez 4 dnia 19/03/2008 13:24

Cain
sam ich szukałem, nie znalazłem. chciałbym jeszcze dorwać "Accel ~Tokyo Vector~".

4
Szkoda, bo zapowiadają się bardzo fajnie.

W takim razie może ktoś wie skąd dorwać dalsze części Wangan Midnight i Over Rev?

Over Rev mam pierwsze 5 tomów i 3 odcinki szóstego.
Wangan Midnight 1 i 2 tom.
Wyszły już dalsze części?

Initial D dopiero zaczynam czytać, anime oglądnąłem całe kilka razy.
Pozdro

Cain
W takim razie może ktoś wie skąd dorwać dalsze części Wangan Midnight i Over Rev?

Masz wszystko co się ukazało.

Ray
Też szukałem, ale nic nie ma Frown
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

MAGNUM
1. Shakotan Boogie, autor: Michiharu Kusunoki - na tej zależy mi najbardziej
2. Restore Garage 251
3. Countach

o pierwszej i o trzeciej nie słyszałem, ale druga czyli Restore Garage 251. brzmi smakowicie... aj te stare Japońskie bryczki a kto wie czy i nie zachodnie...
no i nie zapomnijcie o mandze Special Stage na podstawie której powstał film live(oby nie takie gówno jak live Initialia). szkoda ze samego filmu nigdzie nie widać.
Przyśpieszenie jest najlepszym sposobem na sp?dzanie czasu wolnego pomi?dzy zakr?tami Smile

Kawazu
Cain napisał/a:

Masz wszystko co się ukazało.

Masz wszystkie części wangana Cain? A mógłbyś może podać mi ich źródło bo z chęcią bym poczytał...

Cain
czy ja powiedziałem, że mam wszystkie? Tylko 1, 2 tom i kawałek trzeciego. Google używajcie: [url]www.wmexpressway.net[/url]

Są też wydawane bardzo rzadko. Jednak tempa Over Rev chyba nic nie przebije Pfft
Edytowane przez Cain dnia 29/03/2008 23:04

Kawazu
Może i rzadko wydawane ale już jakoś wyszło 36 tomów... sam mam 5 ale mam problemy z zdobyciem kolejnych dlatego zainteresowany jestem skanami.

A co do googli to jak najbardziej używam tylko, że jakoś nie odnajdują nic ponad 1 i 2 tom Frown
Edytowane przez Kawazu dnia 29/03/2008 23:35

MAGNUM
Kawazu, jesteś pewny co do tych 36 tomów OverRev? ja mam w chińskim do 31 i wyglada to na ewidenty koniec...masz jakis link do okładek chociaż?
Przyśpieszenie jest najlepszym sposobem na sp?dzanie czasu wolnego pomi?dzy zakr?tami Smile

Kawazu
MAGNUM napisał/a:
Kawazu, jesteś pewny co do tych 36 tomów OverRev? ja mam w chińskim do 31 i wyglada to na ewidenty koniec...masz jakis link do okładek chociaż?

Ja cały czas pisałem o wnganie, w over rev nigdy sie nie zagłębiałem i nie szukałem jakoś porządnie... choć tak no over reva jest 31 tomów

no a jeśli chodzi o wangana to tylko tempo wydawania kolejnych tomów jest wolne - 36 tomów a wydają je od 1992
Edytowane przez Kawazu dnia 30/03/2008 10:43

Cain
A ja wciąż mówię, że po angieslku jest WANGANA niecałe trzy! Nawet podałem link 4 posty wyżej. Podam jeszcze raz:
[url]www.wmexpressway.net[/url]
Więcej nie ma, bankowo.

Kawazu
tak co de tego że przetłumaczono niecałe 3 to sie zgodze z tymże mnie cały czas chodziło o orginał(troche czasu spędzonego z słownikiem i nie ma sprawy Smile

Cain
Hmm ze słownikiem japońskiego, powiadasz? Powodzenia. Kiedyś były rawy, ale już zniknęły. Skoro potrafisz tłumaczyć z japońskiego, to moze dla nas coś zrobisz?
Ze słuchu też wchodzi w grę? (Serio pytam)

MAGNUM
Kawazu to twardziel, już dawno mielibyśmy biblie dryftu przetłumaczoną.
Nie wspominając o mandze Over Rev Smile

Kawazu
zastanawiałem sie nad tym... między innymi dlatego że te 5 tomów WM to mam na półce a nie na kompie ale naprawde nie mam czasu... w robocie za dużo siedze. A z słuchu to już gorsza sprawa :/

Yakushi
Dopisuje się z prośbą o jakiekolwiek skany mang o tematyce wyścigów.

Znalazłem ciekawą stronę gdzie natrafiłem na parę interesujących tytułów:
http://www2.ttcn.ne.jp/~k-stadio/
..i głębiej:
http://www2.ttcn.ne.jp/~k-stadio/m-zanngai.htm

Niestety nie mam p2p. Nawet jeśli znajduję pliki z mangami to nie mogę ich własnoręcznie ściągnąć. Stad i prośba do was. Jeśli macie jakieś mangi tego typu - podzielcie się.
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Cain
Tytułów z rodzaju driving manga jest, nie przesadzając, z 70. Żadnego nie ma na p2p w j. angielskim

Yakushi
Brak widocznych możliwości rodzi desperację XD Nie muszą być po angielsku -ważne by tomiki były kompletne.
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Przejdź do forum:
Copyright © 2013