Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Gry
 Drukuj temat
Most Wanted:2012
Yakushi
Kompletne info z targów E3.

http://www.mototube.pl/film/11257/need-for-speed-most-wanted---obszerny-gameplay-z-targow-e3-2012/

A tutaj sam gameplay (w lepszej jakości):

http://www.youtube.com/watch?v=WAad8CIIs6k
Edytowane przez Yakushi dnia 22/06/2012 15:42
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Patricko
Póki co gra zapowiada się tragicznie i takiego zdania jest większość.
Na chwilę obecną ze starego Most Wanted jest chyba tylko tytuł i nic więcej. To jest po prostu Burnout Paradise w nieco innych szatach.

Najgorsze jest to, że Criterion przejął już na własność markę NFS, także po słabym HP przyjdzie pora na niezbyt dobrze zapowiadającego się MW...co potem?
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

Leito
Patricko w międzyczasie był THE RUN... Criterion od remake HP próbuje rozpier*olić NFS-a na dobre... Zrobili jeden silnik i z powodu braku jakiegokolwiek pomysłu na resztę robią remaki starych tytułów NFS-a, dzięki którym zyskał on taką popularność... Dziś dosyć często widzi się próby "wskrzeszenia legendy" nie tylko w grach, ale także w motoryzacji (choćby nowa Hachi Roku, NSX itp itd...). Co dostajemy w efekcie? ODGRZEWANEGO KOTLETA... Schabowy sam w sobie jest dobry i Nam smakuje, jednak kilku dniowy kotlet odgrzewany w mikrofali smakuje jak... No chyba sami wiecie... Szczerze mówiąc, to zamiast grać w to, ściągnijcie sobie HP, bo prócz mapy i być może aut, to to samo...

Pozdro

Edit:

Ja bym się prędzej zastanawiał nad dirtem3... Gameplaye wyglądają nieźle... Poza tym dawno nie grałem w fajną rajdówencję Cool
Edytowane przez Leito dnia 25/06/2012 16:31

Patricko
DIRT3 też jest strasznie słaby. Już lepiej zainteresować się chyba WRC. Nie wiem czy WRC2 jest na PC, ale wiem, że WRC 1 jest.
Ja gram na konsoli to nie wiem zbytnio jak sprawa wygląda.
W każdym razie WRC od Milestone też szału nie robi, ale na pewno można lepiej poczuć rajdy niż w DIRT3, których tam jest tyle co kot napłakał.

Niestety w obecnych czasach brak jakiejś dobrej rajdówki :/
WRC od studia Evolution na PS2 to póki co niedościgniony król jeśli chodzi o rajdy.
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

Anonymous
Patricko napisał/a:
To jest po prostu Burnout Paradise w nieco innych szatach.

Nie wiem, czy zauważyliście, Porsche na tablicach ma "Burnout" Sad

Yakushi
Leito napisał/a:
(..)Dziś dosyć często widzi się próby "wskrzeszenia legendy" nie tylko w grach, ale także w motoryzacji (choćby nowa Hachi Roku, NSX itp itd...). Co dostajemy w efekcie? ODGRZEWANEGO KOTLETA...(..)

Odgrzewane kotlety mogą być. Z braku pierwotnej wersji można się zadowolić tym co przypomina pierwowzór.
Niestety mi to przypomina zwęglony kotlet. Materiał dobry ale przyrządzenie...

Patricko napisał/a:
DIRT3 też jest strasznie słaby.

Potwierdzam.
Edytowane przez Yakushi dnia 26/06/2012 17:19
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Przejdź do forum:
Copyright © 2013