Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Gry
 Drukuj temat
Drift City-ktoś gra?
McFly
Kiedyś na pewno bo w pewnym z tematów Drift City było grą forumowiczów jednak dzisiaj ktoś w to jeszcze gra? pytam bo chętnie pojeździł bym z Polakami w Downhill moim GTR34 Grin Jakieś spotkanie może? Grin
Engima Serwer
nick McFly4

EDIT: Ktoś wie jak dodać bodykit do samochodu i naklejki? mam jakieś paczki fioletowe nic nie warte, w garażu nic nie mogę z nimi zrobić a w part shop nie wiem, co jest? Angry
Edytowane przez McFly dnia 07/10/2012 21:47
media.tumblr.com/tumblr_lop79ryW3F1qe206lo1_500.gif

Yakushi
Z naklejkami z czasem coś kombinowali. Nie wiem jak jest tym razem.
Gdy grałem ostatnim razem (1-2 lat temu) pojawiła się druga możliwość umieszczenia naklejek. Obok wydania realnej kasy mogłem umieścić jedną nalepkę za free. Nie pamiętam w jaki sposób, ale prawdopodobnie wiązało się to z jakimiś czynnościami, gdyż coś kojarzę że okresowo na siłę powtarzałem jakąś czynność.

Obecnie nie zamierzam wracać do DC. Wolny czas zapełnia mi World of Tanks. Po ostatnim patchu poprawiającym fizykę, i również tutaj można driftować. Jeśli mam ochotę pobawić się w policjantów i złodziei wcielam się w skórę jednego z nich w ARB:Reload. Od czasu do czasu śmigam bokami w LFS wersja X, kanał X-Team (demo).
Choć od 12 października robię sobie przerwę od gier online. Premiera świetnie zapowiadającej się gry single player^^
Edytowane przez Yakushi dnia 09/10/2012 03:17
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

McFly
Szkoda, bo mało polaków gra a NFS World to jakaś pomyłka..

Aleks
DC teraz to też pomyłka. Te kilka lat temu fajnie się grało, ale teraz jak przejęli je ci z USA czy jak to tam było, gra się fatalnie i mega szybko się nudzi. Nie trzeba już mieć któregoś lvla żeby robić misje i kupować samochody, przynajmniej tak było kilka miesięcy temu. Pograłem dosłownie kilka dni, po których miałem już Enzo (wystarczyło zebrać 200k chyba), skończone wszystkie misje i może z 30lvl. Gdzie normalnie żeby skończyć misję trzeba było mieć 70.

McFly
Też się teraz o tym przekonałem.. nudna jak cholera, misje się powtarzają a ja mam 41lvl i na maksa stuningowane Enzo..
Już się dobrych gier nie robiShock

Ray
Echh... Jeszcze jakiś czas temu byłem w crew który miał 3 serwery + jeden główny Smile Lvl 90+ sky v9 etc etc, ale przestaliśmy grać z całą masą osób Smile
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

Przejdź do forum:
Copyright © 2013