Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Inne
 Drukuj temat
Naklejki na klapę NT
Arwena
No dobrze... Skoro Cain się wyparł pokrewieństwa ze mną, to nie ma sensu dłużej tego ukrywać: rzeczywiście NIE jestem jego siostrą (zresztą czemu tak przyjęliście? Napisałam tylko, że "a co JE¦LI jestem..." Pfft).
Ale do wieku i tak się nie przyznam! To znaczy - mam 18, jak zawsze Grin

Cadabra napisał/a:
Mamy na forum księżniczkę tylko że to siostra Caina niezbyt pasuje

Cain wygrywa pocałunek od pięknej księżniczki. Niestety - mamy na forum debet księżniczek. Musisz poczekać

Znaczy - że teraz mam wypłacić nagrodę, tak? Wink

Yakushi napisał:
Nie martwcie się. *bananowy uśmiech* Odpowiedzialni poniosą konsekwencje.
*wyciąga z szafki skórzane wdzianko i giętki bicz*

No cóż, zaczęło się od tego, że o zwierzątkach rozmawiali Cadabra i Krychu Smile No to powodzenia, panowie Grin

(P.S. Grałaś kiedyś w Ultimę Online na Endore? )

Niet Smile A dlaczego pytasz?

Raz na jakiś czas mogę Cię porywać do Mistycznych Krain Yaku'a :]

Hehe, a daleko to? No i co trzeba brać, żeby tam trafić Grin

Nii. Też są fantastyczni.. ale inaczej XD

No to mnie zaintrygowało... Rozwiń myśl Wink

Prawda cioteczko Arweno?

Jakie hasło! Zuo! Grin

No fakt. W takim wypadku nic się nie martw Cain. Zawsze możesz liczyć na swoją Prawą Rękę *nadstawia się delikatnie pukające paluszkiem w policzek* Grin

edit:

Cain napisał/a:
Hola, kto powiedział, że to moja siostra? Ja tego nie potwierdzam.

Ale się napalił GrinGrinGrin ( Nie ma choćby cienia szansy SadSadSad *chowa policzek na później* )

No ładnie, Yakushi... I kto tu się napalił... Ja wiem, na pewno pociąga Cię ta orientalna uroda Caina, ale może powinieneś pozostawić pewne informacje dla siebie... PfftGrin
Edytowane przez Arwena dnia 18/12/2008 10:49

Ray
*wyciąga z szafki skórzane wdzianko i giętki bicz*

Wersja Yaku-sadomaso >.>

Tylko raz miałem niemiła przygodę na ¦ląsku, a i wtedy zagrożenie spowodowali jadący mężczyźni (?) (niby dorośli, ale mózg zaginął min. parę kilosów wstecz )

Opowieeeedz *.*

No.. pewnie że się z godzi. Już-już *podaje lizaka truskawkowego* Zgodzi się, prawda?

I stała się wola jego <3 xD

Ale do wieku i tak się nie przyznam! To znaczy - mam 18, jak zawsze

To mamo ewidentnie nie pasuje >.< Już siostrzyczko zdecydowanie bardziej Pfft Mi się zdaje czy ktoś tu maturkę ma xD ?

PS. Zgadnij co trzeba wziąść aby dołączyć do świata Yaku Grin
Edytowane przez Ray dnia 18/12/2008 09:54
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

Cadabra
PS. Zgadnij co trzeba wziąść aby dołączyć do świata Yaku Grin
Dobre dorpsy Pfft

No ładnie, Yakushi... I kto tu się napalił... Ja wiem, na pewno pociąga Cię ta orientalna uroda Caina, ale może powinieneś pozostawić pewne informacje dla siebie... smileysmiley
A to już zostawcie między sobą Grin (dla dobra Forum Grin)

Arwena
Ray napisał: Mi się zdaje czy ktoś tu maturkę ma xD ?

A pewnie, że ma Grin Już od dość dawna i z całkiem niezłymi wynikami Wink

Ray
Cadabra> oby dropsy wystarczyły Pfft

Arwena> Pochwal się wynikami i co zdajesz xD
Ray ^^
Drift and more!

Arwena
Ray napisał: Pochwal się wynikami i co zdajesz xD

Nie tak całkiem dawno napisałam:

Kiedyś interesowały mnie i manga i anime, ale było to dość dawno i raczej inne tytuły. Potem studia skutecznie zabrały mi czas wolny i moje hobby umarło śmiercią naturalną.

Więc już nic nie zdaję Wink

Cadabra
Jakie studia jeżeli wolno zapytać

Potem studia skutecznie zabrały mi czas wolny i moje hobby umarło śmiercią naturalną.
na japonistyce takich rzeczy by nie było Wink

Ray
No to wstaw czas przeszły do mojego posta xD

Cadabra> zależy na którym roku xD
Ray ^^
Drift and more!

Yakushi
Arwena napisał/a:
Niet Smile A dlaczego pytasz?

Elfka o uroku zdolnym zawładnąć sercem tajemniczego pirata siejącego grozę na ziemiach ludów zwanych dobrymi.
Wspominam swe przygody z Arwena'ą Wink
Mimo że mineło już tyle lat pamiętam nawet jak ją poznałem. Jak wszyscy ludzie uciekali tak ona niewinnie stawiła nam czoła. Nie walczyła a i bitwę wygrała.
Hehe, a daleko to? No i co trzeba brać, żeby tam trafić Grin

Koniecznie Yaku - beze mnie trudno tam trafić (a jeszcze trudniej się wydostać).
No to mnie zaintrygowało... Rozwiń myśl Wink

Nie muszę. Sama ich/nas poznasz w swoim czasie Wink
(Widać już po samym forum które nie wymaga istnienia moderatorów)
No ładnie, Yakushi... I kto tu się napalił... (..)

Gdzie tam. Ja tu ryzykuje własnym życiem. Co jeśli coś się stanie? Co jeśli ukradniesz yakowe serduszko?
Ja wiem, na pewno pociąga Cię ta orientalna uroda Caina, ale może powinieneś pozostawić pewne informacje dla siebie... PfftGrin

Cii.. Bo księżniczki Caina dojadą mnie w jakim ciemnym zaułku xD
Ray napisał/a:
Wersja Yaku-sadomaso >.>

img395.imageshack.us/img395/3294/a082ph3.gif
Opowieeeedz *.*

Przed laty jeździłem na doczepkę z kierowcą prowadzącym ciągnik siodłowy (miałem okazje zwiedzić tak parę krajów *-* ) Wyobraź sobie : Mając lekko na pace suniesz w dół wzniesienia. W dole widzisz stoi przy wyjeździe z 'wioskowej drogi' żuczek. Suniemy w dół, suniemy, gdy już niemal go mijaliśmy gostek nagle ([img]nawet nie spojrzał czy nic nie nadjeżdża![/img]) bez ostrzeżenia wjechał na drogę. Znajomy doświadczony, lecz szczęście nam nie sprzyja. Dźwięk klaksonu dosłownie zamroził tamtego dziada. Stanął na środku drogi i wpatruje się na nas wytrzeszczonymi gałami. Kumpel nawet nie nacisnął hamulca - cuda nie zdążają się na tyle często by ryzykować zatrzymanie kolosa na paru metrach. Bez zastanowienia odwinął szybko w lewo cudem docierając na przeciwległe pobocze - żuczek tylko nam mignął. Mieliśmy masę szczęścia, że naczepa o niego nie zahaczyła. Sam nie wiem jak udało mu się go wyminąć, ale naczepa minęła żuczka dosłownie o włos.
W Warszawie też widziało się brawurę/głupotę kierowców ([img]pomijając specyficzny dla tego miasta brak oznak kultury[/img]). Wyrobiłem sobie zdanie o kierowcach jakich można spotkać z tych regionów. Teraz jak widzę że zbliżam się do podejrzliwie zachowującego się ¦lązaka bądź Warszawiaka - noga z gazu i niech dziad jedzie!

Są wyjątki od tej reguły. Nie mówię że wszyscy tak się zachowują.
To mamo ewidentnie nie pasuje >.< Już siostrzyczko zdecydowanie bardziej Pfft Mi się zdaje czy ktoś tu maturkę ma xD ?

Wow! Zgadłeś. Masz podstawy na jasnowidza Grin
Cadabra napisał/a:
Ray napisał/a:PS. Zgadnij co trzeba wziąść aby dołączyć do świata Yaku Grin
Dobre dorpsy Pfft

img510.imageshack.us/img510/2681/a058vz6.gif
Edytowane przez Yakushi dnia 18/12/2008 20:48
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Ray
Uch Yakuś, ty to masz dużo szczęścia xD I maturkę ty masz xD ? A to Ciii Pfft Co zdajesz xD?

PS. Kierowcy w Szczecinie są całkiem spoko w sumie. (ironia-niepotrzebnie skreślić), ale L'ki to są prze... <3 Właśnie wracam ze sklepu z mamą. Jadyyymy sobieeee. Tak 60 na liczniku i światła przed nami, a na nich L'eczka czeka. Akurat zielone to moja mama już banan że przejedzie bez zatrzymania. Niestety... Pani z L'ki musiała się dokładnie zastanowić czy zielone jest zielone, a może jednak nie jest zielone. Kiedy wreszcie doszła do wniosku że jest zielone, zgasł jej silnik. Kiedy zapaliła, znów zgasł... Kiedy przejechała nam się udało na pomarańczowym. Co ciekawe- te światła były cholernie długie O.o

Morał- dwa pasy- na jednym 3 autka za sobą, na drugim sama L'ka. Zawsze wybierz ten pierwszy >.<
Ray ^^
Drift and more!

Yakushi
Maturkę mam w plecy. Majca(u/p), Polski(u/p) i Angielski(u) - jeszcze stary system Wink

Nuu.. ja tam staram się być wyrozumiały.. baa, czasem nawet pomóc. Spora część ludu strasznie się stresuje siedząc za kółkiem. Spox, niech się uczą aby w przyszłości nie popełniać obecnych błędów Wink

Arwena
Cadabra napisał: Jakie studia jeżeli wolno zapytać

Filologia polska Smile Jestem polonistką. No i mam też certyfikat z angielskiego, potwierdzający znajomość tego języka na dość przyzwoitym poziomie Wink

Ray napisał: No to wstaw czas przeszły do mojego posta xD

No dobrze Smile Zdawałam starą maturę, dlatego wyglądała nieco inaczej, niż obecnie. Pisemnie polski (z ustnego byłam zwolniona na podstawie wyników z pisemnego). Do tego jeszcze pisemnie i ustnie angielski (wówczas nieobowiązkowy) i ustna geografia. Ocen chyba nie będę podawać - nie wiem, czy to dobre miejsce na przechwałki Wink

Yakushi napisał: Co jeśli ukradniesz yakowe serduszko?

Ja tam grzeczna jestem. Siódme - nie kradnij Grin

Bo księżniczki Caina dojadą mnie w jakim ciemnym zaułku xD

W liczbie mnogiej? Tak ich dużo? Wink

Ray napisał: Morał- dwa pasy- na jednym 3 autka za sobą, na drugim sama L'ka. Zawsze wybierz ten pierwszy >.<

Pamiętaj, że każdy kiedyś był eLką Grin

Yakushi
Arwena napisał/a:
Ja tam grzeczna jestem. Siódme - nie kradnij Grin

Domyślam się. Hmm... Grzeczna jak diabli, czy grzeczna jak mało kto? img186.imageshack.us/img186/3209/a024ja1.gif
W liczbie mnogiej? Tak ich dużo? Wink

Huhuhuu.. która nie chciałaby usidlić takiego Caina? img213.imageshack.us/img213/8350/a030yg0.gif
Pamiętaj, że każdy kiedyś był eLką Grin

Nie bardzo.
Ja wprawiłem się na grach (nie styl jazdy, a zdolności manualne Grin ) tak że podstawy jazdy samochodem załapałem w 5 minut. Później już szło z górki.
Edytowane przez Yakushi dnia 18/12/2008 23:13

Arwena
Yakushi napisał: Grzeczna jak diabli, czy grzeczna jak mało kto?

To chyba zależy od dnia Grin

Huhuhuu.. która nie chciałaby usidlić takiego Caina?

No proszę, a nie chwalił się, że się nie może od fanek opędzić Grin

Ray
Yakuś, mam to samo *.* Wchodzę sobie pierwszy raz do samochodu niedawno. Look. Po pieciu minutkach śmigałem jak chciałem ^^

Ja szkurrrrna mam matme obowiązkową... Będę chyba podstawe zdawać tylko, podobnie z polskim. Ang raczej rozszerzony i jeszcze coś musze znaleźć Frown Pewnie WOS albo historia echh...
Ray ^^
Drift and more!

Cadabra
No tak moją mamę uczyłem w LFSie po łuku jeździć Grin
w sumie wyrabiają się w niektórych grach pewne nawyki do zastosowania na drodze

@Ray w klasie jesteś?

Ray
Mat-inf xD 2 rok LO Pfft Tak swoją drogą... W mojej klasie mamy dwa obozy- my i microsoft xD Muszę wam powiedzieć, że coby nie mówić, wszystkie cytaty z basha pasują do drugiej grupy O.o Oni serio nie myślą o niczym innym niż o informatyce O.o To takie z lekka sic! jest Frown
Ray ^^
Drift and more!

MAGNUM
zgadzam się, nie każdy był elką.
mnie wujek zaczął szkolić od kiedy zacząłem dosięgać do pedałów(15lat) w dużym fiacie Smile
na prawko musiałem iść tylko po to żeby ten świstek dostać,a i tak nie zdałem za pierwszym razem bo np. zbyt gwałtownie czy niebezpiecznie zahamowałem. a teraz o ironio - na nauce jazdy wystepuje coś takiego jak hamowanie awaryjne - heh.

od tej pory cały czas czas jeżdzę autami z napedem na tył - tylko przez okresroku miałem golfa2 - i nigdy chyba niezmienie rodzaju napedu. uważam ze tył sobiemoze uciekaćna boki, ale jak wjedziesz przodem w dziurealbo na pobocze to już nie wyjedzesz, trzeba cofać itd. a tył mozna nadrzucić po to aby utrzymać koła skrętne na drodze..
oczywiście drifter ze mnie żaden (chociarz umiem beemką polecieć bokiem i nie wbić sie w drzewo) ale nie bawię się tak bo nie staćmnie na opony Sad
ityle jeśli chodzi z mojej strony o temat bycia elką Smile,sorki za rozpiskę ale jak wiecie ,ja żadką coś piszęna forum, ale jak zacznę to chcę napisać wszystko co mam w głowie na ten temat w danej chwili Smile

Przyśpieszenie jest najlepszym sposobem na sp?dzanie czasu wolnego pomi?dzy zakr?tami Smile

Krychu
hamowania awaryjnego juz nie ma na egzaminach z tego co wiem, doszli do wniosku ze to zbyt niebezpieczne Grin ja w tym roku tez bylem elką, tylko taką większą, ale ludzie w osobowkach to czasem maja takie problemy z wyprzedzeniem że az nie dowierzalem patrzac w lusterko Shock

Cadabra
Ray hoo ja jestem w II technikum na profilu Technik Mechanik o specjalizacji mechanika i obsługa pojazdów samochodowych (co za matoł wymyślał te nazwy) i szczerze nauczyłem się wiele przydatnych rzeczy cytuje nauczyciela Budowy Pojazdów Samochodowych "Niektóre auta ciężarowe są wyposażone w koła z oponami" Sad

Przejdź do forum:
Copyright © 2013