Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Gry
 Drukuj temat
Konsolowcy
Patricko
Witam.

Chciałbym się dowiedzieć (i mam nadzieję, że nie tylko ja) ile osób tutaj ma konsolę i w miarę regularnie na niej gra Smile
Jestem obecnie posiadaczem PS3 i PS4, a ile konsol się u mnie przewinęło to pisał nawet nie będę (praktycznie wszystkie). Jestem kanapowym graczem z krwi i kości i na PC to jedynie w dobrą strategię, albo WoWa mogę pograć.

Także wpisujcie się i jak się uda to fani Initiala D może w końcu pograją w coś wspólnie.
Idealnie by było w Gran Turismo, albo jakiś Project Cars jak wyjdzie na PS4, czy coś w tym guście.

Mój PSN: Patrickosan
Jakbyście dodawali to dajcie znać, że stąd jesteście Smile
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

szagajew
Ja kupiłem PS3 (niedawno) dla GT. Ale granie na padzie to porażka.
Jak wyjdzie Drift Stage, to możemy też w multi pograć.
PSN: e4nd_psx
i.imgur.com/jslqQ0U.gif

Cain
Niestety nie mam PS3, więc i konta PSN nie mam. Z konsol posiadam PS2 i PSP. PS2 kupiłem kiedyś dla GT4, ale jakoś specjalnie nie przekonuje mnie granie na padzie przed TV.

Reliantification
Ja mam PSP i PS2, chciałem kupić kilka lat temu kloca albo PS3 ale w końcu postawiłem znowu na Peceta i nie żałuję. Na konsole jest dużo fajnych gier (szkoda że niektóre nie wychodzą na PC), kupie pewnie za jakieś 3 lata XONE albo PS4 używane tylko po to żeby przejść GTA VI (Jeżeli takie wyjdzie).
Citroen AX to klasa sama w sobie...

Kreativ
Ja mam PSOne, PSVita i PS4. Granie jest przyjemne na dualshocku 4, aczkolwiek więcej symulatorów wychodzi na PCta, na którym gram zdecydowanie częściej.
i.imgur.com/97jKqD0.gif

kamilek2424
Mam PS3 i PSP, mam GT5 i GT6. Nick w PSN taki sam jak na forum.

Przejdź do forum:
Copyright © 2013