Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Inne
 Drukuj temat
Naklejki na klapę NT
Cain
Wyniknęła kiedyś rozmowa o naklejkach na samochód, które identyfikowałyby nas na drodze i zacieśniły więzy.
Przygotowałem kilka projektów, lepszych, gorszych, całkiem kiepskich. Wrzucam wszystkie, nawet te najsłabsze. Jeśli ktoś ma jakieś inne propozycje - poproszę o projekt:

1.

2.

3,4,5.

6.

EDIT

Kolejny projekt:
7.

8.
Wedle Waszego życzenia, wersja z AE86:

Jeśli macie lepsze, tylko czarno-białe, wklejajcie. Może coś wymyślimy.

EDIT:

Wizja Patricko:

EDIT:

Propozycja Cadabry
img217.imageshack.us/img217/1313/ntlogo.png
Edytowane przez Cain dnia 05/04/2010 00:22

sabaka
Mi najbardziej podoba się ta środkowa z tych 3 co są razem
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

Neonek
Ta środkowa albo ta zaraz nad nią. Nieźle CainWink

Patricko
Bardzo fajna sprawa.
Tak tylko dodam, że może by zrobić taką naklejkę w stylu napisu na 86 ?
Wymyśliłem to sobie tak, że można dokładnie taki sam napis japoński, czyli "Sklep z tofu Fujiwary", a pod nim Noizy Tribe i obok adres, lub coś takiego.

Nie wiem czy to ma szansę spełnienia, ale chciałem to napisać Smile
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

Krychu
podoba mi sie czcionka którą jest napisany adres strony, nie dodawajmy żadnych skał, gór czy innych piorunów Wink same napisy wystarczą. na dopracowanie mamy czas, ja bym tak kleił na auto pewnie dopiero w marcu Smile
Edytowane przez Krychu dnia 22/11/2008 20:08

Cain
Jeśli byłoby głosowanie to ja bym stawiał na nr.7

Jeśli powstaną, będąw kolorze białym (na ciemny lakier) i czarnym (na jasny lakier). Rozmiarowo też będą niewielkie.
Edytowane przez Cain dnia 22/11/2008 20:33

Patricko
Dziękuje za przedstawienie mojej wizji :D
Widziałem to w ten sposób (pozwoliłem sobie edytować Twój projekt).
Wyglądałoby to Tak:

Neonek
Ta z tym zarysem samochodu w tle, byłaby myśle jeszcze lepsza jakby dało sie jakoś tak przerobić żeby bardziej przypominała 86. Z przodu wysunięte lampy i ten tył bardziej ścięty. Mieli byśmy większe nawiązanie do anime.Smile

Patricko
Propozycja Neonka jest bardzo dobra Smile
Mam wrażenie, że gdzieś widziałem ten zarys samochodu, tylko gdzie?
Mniejsza o to, ale rzeczywiście AE86 wyglądała by tam ekstra.
W końcu co najbardziej kojarzy się z Inital D jak nie AE86 Grin

Znalazłem blueprinta:

Może się przyda.
Edytowane przez Patricko dnia 22/11/2008 21:19

sabaka
Moja dywagacja na temat naklejki, jeszcze do wygładzenia, ale mniej więcej o to mi chodzi

Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

Cadabra
Mam jedno pytanie koniecznie muszą być czarno-białe?

To jeszcze taka nostalgiczna naklejka

Edytowane przez Cadabra dnia 23/11/2008 10:48

Cain
Najłatwiej je wykonać i są uniwersalne na lakier. Robiasz albo białą, albo czarną.

TwinCamRacer
Ostatni moge przykleic na auto Smile

Yakushi
¦wietna robota. Trudno się zdecydować na jedną wiedząc, że to nie tylko nalepa na nasze kochane maszyny, ale również być może przyszłe logo Noizy Tribe.

Można wybrać te graficzki, które przypadają nam do gustu. Jednak przed końcową decyzją radziłbym wykonać próbny druk. Po wydrukowaniu dostrzeżemy niewielkie, choć decydujące różnice pozwalające wybrać tą najlepiej przemawiającą do ludzi graficzkę. Pytanie brzmi: " Czy jesteśmy w stanie zrobić próbny druk? "
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Cain
Raczej nie jesteśmy w stanie wykonać próbnego druku. Ale na pewno będzie prezentował się identycznie jak na załączonych graficzkach.

MAGNUM
a jeśłi codzi omnie to uważam że wszystkie są niestety mało czytelne.
taka naklejka na tylnej klapie będzie ledwo widoczna ijeśłi ktosmiałby przeczytaćna niej adresto musiałby stać za nami na światłach, albo podejśćdo auta na parkingu.
za to bardzo podoba mi sie pomysł walnięcia na przednie prawe drzwi napisu takiego samego jak ma Takumi na 86.Oczywiści ew orginalnej japońskiej literze. co ktos o tym pomyśli to mnie mało obchodzi ważne żebym ja jako kierowca wiedzial co to za naklejkaSmile
Przyśpieszenie jest najlepszym sposobem na sp?dzanie czasu wolnego pomi?dzy zakr?tami Smile

MAGNUM
problemem może byc jednak długość drzwi...w każdym aucie inna...
inna sprawa że ja mogę sobie załatwić wewłasnym zakresie takanaklejkę, muszę mieć tylko dużego jpg'a jako wzór
Przyśpieszenie jest najlepszym sposobem na sp?dzanie czasu wolnego pomi?dzy zakr?tami Smile

Cadabra
A co jeśli byśmy wymyślili sobie "klubowe zwierzątko" na naklejki?
cała stawka w D1 ma właśnie takie naklejki z postaciami (nie tylko zwierzątka) Nomuken ma pieska goście z Yashio Factory ich szefa przebranego za smoka itp http://www.yashiofactory.co.jp/
taki jak u góry Dajcie swoje propozycje Smile

Krychu
proponuje żółwia Pfft

Cadabra
A nie za wolny? Chociaż myślałem o słoniu więc kto wie? Grin
Dawajcie więcej pomysłów postaram się coś nabazgrać i wam wysłać? Smile

Przejdź do forum:
Copyright © 2013