Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Gry
 Drukuj temat
Japońska gra Level-R
Patricko
Gra tutaj ktoś w to jeszcze ?
Chciałbym się dowiedzieć czy tutaj też jest taka jazda po mieście jak w Drift City i czy jest ta gra bardziej rozwinięta czy nie. No i czy wizualnie można przerabiać swój samochód bez tracenia realnej kasy, bo w Drift City chyba tak było, prawda ?

No i Krychu było by fajnie jakbyś wiedział jak się ta gra po angielsku nazywa. To zaoszczędziło by maaaaasę czasu i nerwów z wersją jap Smile

PS.
I tego z angielszczenia nie da się pobrać.
Nie wiem czy strona padła czy aktualnie mają problemy z serwerem.
Edytowane przez Patricko dnia 22/01/2008 17:01
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

KAT
http://project-torque.aeriagames.com/

Patricko
A kto z was jeszcze w to gra ? W tą angielską wersję.
To jest rzeczywiście wszystko to samo tylko po ang ? Będę grać z Japończykami ? Smile
Bo nie widzę nic na stronie o Level-R, czyli to jest chyba niby to samo, a jednak coś innego...
Edytowane przez Patricko dnia 23/01/2008 12:59

Cain
project-torque to po prostu europejska wersja tej gry. nie różni się niczym prócz języka

Krychu
no dokladnie Project Torque Pfft
nie umialem sobie przypomniec nazwy Smile

Patricko
Pograłem trochę i powiem, że gra nie wygląda źle.
Jeździe się fajnie, dużo opcji do ustawiania, żadnych ukrytych reklam, itp. jak w Drift City.
Jedyny problem to wystartować...wygrać wyścig to prawie nierealne, ponieważ każdy ma już auto porobione, a jak nie, to znają trasy na pamięć i nie sposób ich dogonić....zapewne no-life'ów tam sporo też będzie z racji, że gra wygląda i gra się fajnie...no ale...póki co odinstalowałem bo mam w co grać Smile
Stwierdziłem, że jednak LifeForSpeed nie ma sobie równych jeśli chodzi o rozgrywki online Smile Tam gra rolę opanowanie i ustawienie auta, a nie jakieś XP i nabijanie go jak tylko się da Wink hehe

Jaszczur
No dobra, ściągam to Project Torque, zobaczymy czy godne polecenia Wink

No i utkwiłem w jednym momencie, nie mogę zdobyć levelu E-I bo jak chce zdobyć licencję to wyświetla mi się: "You need an Application Form!". Wie ktoś coś na ten temat? Aha i jeszcze powiedzcie mi, jak się zdobywa punkty AP?
Edytowane przez Jaszczur dnia 26/01/2008 19:30

Patricko
Te AP podobno kupuje się za prawdziwą kasę.
Z tego co wiem to chyba nie ma innego sposobu na zdobycie ich.
Dlatego zrezygnowałem póki co z tej gry. Jak ma być FREE to FREE, a nie nabijać ludzi w butelkę...

Jaszczur
No pięknie, bez tych AP nie da się prawie nic kupić, chyba i ja zrezygnuję z gry...

Patricko
Z tego co się dowiedziałem, to można.
Tyle, że normalnie wszystko dłużej trwa.

Po prostu to co mamy przy cenach, że tyle AP i tyle XP, to nie znaczy, że chyba to i to trzeba wydać. Chyba chodzi o to, że albo tyle AP, albo tyle XP.

Podobno można mieć wszystko grając za free...
Jeszcze się dowiem dokładnie i dam znać jak coś Smile
Edytowane przez Patricko dnia 27/01/2008 23:44

Laskas
No właśnie chciałbym się dowiedzieć jak to jest, bo mam ponad 2k tych RP
a AP zero i nie wiem czy mogę kupić części czy nie:/

Patricko
Tak możesz. Tyle, że 2k RP to tyle co nic.
Jedna część może za to tylko kupisz. Ja posiadam już 200k RP.
Wystarczy iść do shop i tam masz wszystko za RP lub AP.
Oczywiście niektóre auta oraz dodatki są tylko za AP.

Polecam Ci jazde w trybie Thunder Alley (ala Nascar), dużo większa zabawa i dużo więcej RP. Co najmniej 7k RP za jeden przejazd.

Yakushi
AP kupujesz za realną kasę?
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Patricko
Tak AP kupuje się za prawdziwą kasę.
Z tego co wiem, to za 20$ można sobie RX7 kupić.
Tylko po co...skoro wg mnie największa frajda z jazdy jest właśnie w tym trybie Nascar, i mają zostać wprowadzone szybsze autka do tego trybu. Czyli szukuje się jeszcze większa zabawa. No i tam nie trzeba auta przerabiać. Każdy jedzie takim samym, co daje wyrównane szanse.

Laskas
NO ciekawe, na razie jeździłem normalnie i zbyt dużego dochodu nie ma, za to gra mi się bardzo podobaGrin

Przejdź do forum:
Copyright © 2013