BeKa napisał:
no to zapowaida sie ciekawie
Yakushi napisał:
Nawet bardzo. Szkoda ze jeszcze tyle czekania. Jeśli cały film będzie miał takie napięcie jak ten urywek to będziemy mieli genialną opowieść
BeKa napisał:
wydaje mi sie ze cos bardzo przypomina szybkich i wsieklych czesci 1 ten poczatek .. jak wruca do kozeni to bedzie super
Neonek napisał:
a no, zwłaszcza jak dobierają się do tej ciężarówki, chyba przeszli samych siebie Ale co tam ważne że obstawa aktorska jest taka jak trzeba
Anonymous napisał:
Widzę ze '70 Charger również zaliczy comeback. . .
Vejitakc napisał:
Faktycznie, jeśli ma być coś w stylu pierwszej części, może być naprawdę dobre. Bo dwójka dla mnie była niczym te nowe NFS-y.. chociaż te 180 takie troszkę naginane .
[...]
Yakushi napisał:
Wydaje mi się że czwarta część będzie opowiadać historię po wydarzeniach z poprzednich części albo.. będzie to retrospekcja tego co działo się przed pierwszą częścią (choć nie wiem co robiłby tam Blondas)
Ray napisał:
Raczej wątpie, bo wiem że pojawi się tam Sean Więc to będzie raczej po tym. Gdzieś czytałem zapowiedź to wiem, że blondas się spotka z Vinem i coś tam znów zaczną kręcić ^^ [...]
Cadabra napisał:
Z tego co czytałem ma ona opowiadać o wydarzeniach miedzy częścią pierwszą a drugą
Yakushi napisał:
no hum.. po tym jak Vin zwiał suczką do meksyku ?
Cadabra napisał:
Chyba w To&owo czy jakimś innym programie telewizyjnym z Vinem i mówił że właśnie będzie o tego konsekwencjach ale nie pamiętam dokładnie poza tym miedzy 1 a 2 zostało kilka niedomówień
s14rspec napisał:
a ja slyszalem ze bedzie han z Tokijo Dorifto ;p
Ray napisał:
No Han był spoko ^^ "Make choises(?) and don't look back." Tekst wymiata ^^
Yakushi napisał:
Muszę jeszcze raz zobaczyć film bo goście nie pamiętam ani z tekstu ani z facjaty http://www.scrup.com.au/images/tokyo-drift-han.jpg |