Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Inne
 Drukuj temat
Sprzedam Initial D: Extreme Stage (gra ps3)
Azazel
Przepraszam z góry jeśli to złe forum.

Mam na sprzedaż grę Initial D Extreme Stage na PS3. Gra jest sprowadzona prosto z Japonii, omyłkowo dostałem dwie sztuki więc jedną mogę sprzedać ;)
Kilka słów uprzedzających pytania - gra jest nowa w oryginalnej folii playstation. Gra rusza na europejskich, amerykańskich i japońskich PS3 - brak region-locka. Działają z nią kierownice, więc można się zabawić jak na automacie. Gra jest (oczywiście) po japońsku, ale mimo braku znajomości języka wszystko jest intuicyjne. Nie jest konieczna znajomość krzaczków.

Grę chcę sprzedać za ~100zł, wysyłka pocztą (polecony priorytetowy) za darmo. W razie kontaktu proszę na gg:4740757, wysyłam zdjęcia dla zainteresowanych oraz możliwe jest wystawienie przedmiotu na allegro dla bezpieczeństwa.

Pozdrawiam :)

XRTNorbert
Chętnie kupię tę grę. Długo szukałem tego tytułu i w końcu znalazłem.

Azazel
Sprzedane Wink

SzymsonPL
Cześć, mam do was takie pytanie (wiem, ze troszkę nie na temat i dokop, ale poc o nowy temat zakładać?) Czy gra na PS3 ma blokadę regionalną?? Jak wygląda sytuacja i jak sie gra Grin

Cain
Wg wiki nie ma blokady regionalnej:

http://en.wikipedia.org/wiki/Initial_D_Extreme_Stage

"Initial D Extreme Stage is not region protected."

Drugi akapit.

Patricko
Żadna gra na PS3 nie ma blokady regionalnej, możesz kupować je na całym świecie, z PS4 jest tak samo Wink Inna sprawa jeśli chodzi o język, ale tego chyba jesteś świadomy, że ID w angielskiej wersji nie ma niestety.

Filmy mają za to blokadę, także tutaj już trzeba uważać.
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

Przejdź do forum:
Copyright © 2013