Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Anime
 Drukuj temat
[NT]Initial D - 07 - Akt 7 Duma ściganta
Booster_1992
Witam

Zassałem ten właśnie epizod i mam z nim dość poważny problem. Mianowicie brakuje w nim głosu. I tu mam pytanie. Czy ten odcinek docelowo nie posiada głosu czy też "zaopatrzyłem" się w jakiś wadliwy epizod? Dodam jeszcze, że epizody od 1 do 6 działają mi świetnie, a ściągałem je z tego samego źródła.

Podam jeszcze źródło:
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=HonmaruDL&sid=14

Z góry dzięki i pozdrawiam.

Cain
Nie no, wszystkie odcinki są takie same, chyba, że ktoś coś grzebał na własną rękę.

Booster_1992
Rozumiem. No to teraz jestem w kropce, bo nie mam skąd ściągnąć tego odcinka. Wszystkie źródła leżą i nie chcą wstać.

Cain
Porównaj CRC, będziemy wiedzieli czy masz "pierwotną" wersję odcinka.

CRC: A3C0CE65
Edytowane przez Cain dnia 05/06/2008 16:22

Booster_1992
CRC jest identyczne. Sprawdzałem ten epizod na różnych programach a nawet pokusiłem się o ściągnięcie nowych kodeków, ale niestety dalej film jest niemy. Mógłby ktoś wrzucić ten odcinek na jakiś serwer? Byłbym bardzo wdzięczny.

Cain
Skoro CRC jest to samo, to masz ten sam odcinek, nie ma sensu wrzucać go ponownie, ściągnął się poprawnie.

Ewentualnie spróbuj z moorhunta pobrać. Na upload z mojej strony, póki co, nie masz co liczyć. Po prostu nie mam kiedy.
Od razu wyjaśniając moją aktywność, posty są pisane z pracy.
Edytowane przez Cain dnia 05/06/2008 20:31

Booster_1992
Rozumiem Cię całkowicie. Po prostu są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze. Ja też nie zawsze mogę robić co chce i na co mam ochotę. Spróbuje sciągnąć MoorHuntem tak jak powiedziałeś. Skoro powinien chodzić prawidłowo, to może jakoś nieciekawie się zrzucił na dysk? No cóż, ostatnimi dniami wszystko obraca się przeciwko mnie, heh.

Tolek
www.torrentz.com
img687.imageshack.us/img687/5659/buttonun.png

Przejdź do forum:
Copyright © 2013