Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Inne
 Drukuj temat
Drift Bible
Patricko
Witam.

Chciałbym się spytać czy ktoś niema polskich napisów do tego filmu.
Filmu dokumantelnego raczej, gdzie Pan Keichi Tsuchiya, uczy nas podstawowych technik dryftu. Angielski rozumiem, tylko niekiedy pewne słowa techniczne ciężko mi pojąć, chociaż można się domyślić o co chodzi.
Ale tak czy siak chciałbym się spytać czy ktoś nie ma napisów do tego.
W końcu to rzecz obowiązkowa Grin (film nie napisy Pfft )

Ps.
Ostatecznie mogą być angielskie również. Zawsze to lepiej przeczytać niż wysłuchać. W razie czego można w każdej chwili znaleść w tekście to co się chce, niż szukać w filmie.
Edytowane przez Patricko dnia 02/07/2007 22:40

Yakushi
Ja nawet nie mam tego filmu. Skąd udaje się go zassać?

MAGNUM
temat stary jak świat, napisy do tego chyba nie istnieją ale... kiedyś w jakiejś gazecie tuningowej był film na dvd trwajacy około 1,5 godziny zatytułowany abc driftingu.. niestety nie zdazyłem tego kupic .. buuu

P.S. witam kolegów po malej przerwie, bylem za granicą za chlebem, teraz przynajmniej przez jakis czas bedę miał jakies pieniadze na koncie Smile tylko teraz prace musze znaleźć Smile
Przyśpieszenie jest najlepszym sposobem na sp?dzanie czasu wolnego pomi?dzy zakr?tami Smile

sabaka
zapewne chodzi Ci o dodatek do GT o driftingu by Maciek Polody
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

MAGNUM
Bardzo możliwe.
Przyśpieszenie jest najlepszym sposobem na sp?dzanie czasu wolnego pomi?dzy zakr?tami Smile

sabaka
Akademia Driftingu Macieja Polodego

[color=orange](link wygasł)-Yaku[/color]
Edytowane przez Yakushi dnia 27/01/2008 22:12

MAGNUM
oo dzieki, sciagne napewno. innym też polecamSmile

solidus grabczas
Akademia Polodego do jedno ale Film z Tsuchiyą też był Smile Kolega jest akurat szczęśliwym nabywcą Wink Niestety nie mam możliwości udostępnienia wersji polskiej filmu z Tsuchiyą bo po prostu nie wiem jak to zrobić ale postaram się coś wydumać Wink

Mój pierwszy post więc Witam wszystkich Grin!!

Cain
A masz wersję PL Bible Drift?? Może coś zaradzimy.

Krychu
było by super obejrzeć to w polskiej wersji jezykowej Grin

solidus grabczas
jeżeli pogadam dobrze z kolegą i pomożecie to może jakoś się zgra te DVD żeby ściągnąć było można i tak Cain film jest po polsku ale dziwnie wykonany gdyż Tsuchiya gada po Japońsku lektor angielski a na niego nakłada się Polski xD
ale mimo wszystko postaram się zdziełać co w mojej mocy żeby udostępnić ale nie w tym tygodniu bo jutro wyjeżdżam Wink

MAGNUM
to niewazne, kiedy, ale jeśli dostarczysz nam Drift Bible po polsku, to bedziesz wielkim masterem.Smile a imie twoje bedziemy wspominać przy biesiadach zakrapianych piwem.

Ray
O tak czekam niecierpliwie. Złoże sobie twoją kapliczke po tym ^^
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

Ranalcus
Hejka, to ja jestem znajomym Solidus Grabczasa. Oryginalną Drift Biblie, teraz tylko podajcie jakiś serwer gdzie można 2 giga z kawałkiem zawiesić, to wszyscy będą mogli ściągnąć.
Edytowane przez Krychu dnia 27/08/2007 15:09

Ray
Może torrent? Na 2 gb chyba najlepiej torrent.
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

Cain
Ranalcus, jeśli nie potrafisz tego zripować, to najlepiej zrób jakiś obraz iso i wrzuć na torrenta, już ja się zajmę tym, żeby to przerobić potem na avi.
Żeby nie było nie porozumień, to wersja PL jest?

Ranalcus
Orginalna polska, jak touge kocham. Jak Solidus Grabczas przybędzie do miasta to się to załatwi.
All your touge are belong to us

Cain
no to gitara Smile czekamy

MAGNUM
to si eswietnie sklada, bo ja kilka dni temu kupiłem bmwSmile

sabaka
wiem ze offtopic, ale chwal się Smile jaki silniczek i jaki model

Przejdź do forum:
Copyright © 2013