Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Filmy
 Drukuj temat
Wangan Midnight Movie
4
Nie wiem czy już wiecie, tak przypadkiem znalazłem:

http://speedhunters.com/archive/2008/12/09/(..)

Zrzut ekranu:

[color=green]【Korekta znaczników. Forum już się nie rozjeżdża. / Yaku】[/color]
Edytowane przez Yakushi dnia 20/07/2009 10:12

Cadabra
Ale komentarzy pod spodem już nie czytałeś Smile
Niestety jest to tylko jakaś sesja zdjęciowa z Hongkongu (żółte tablice z tyłu) Sad
A sam film jest bardzo stary do znalezienia na GoogleVideo

Cain
a da się miniaturki wstawić? bo rozwaliło strukturę strony

[color=green]【Nass kliejnt nass pan *głęboki ukłon* / Yaku】 [/color]
Edytowane przez Yakushi dnia 19/12/2008 20:34

SubZero
http://www.wangan-movie.com/
Edytowane przez SubZero dnia 15/07/2009 08:04

mat1186
moglibyście dać link do wersji polskiej najlepiej online?

SubZero
Znaczy filmu? Jasne, żaden problem, tylko najpierw musisz jakiś wehikuł czasu załatwić, bo film ma premierę we wrześniu Pfft

Cadabra
http://www.youtube.com/watch?v=LocOhVG9tF0 coś dziwny ten aktor raki jakiś nie Akio'waty Shock

Pozostaje mieć nadzieję że do premiery Anime będzie w całości na mojej półce Smile
Edytowane przez Cadabra dnia 13/08/2009 09:03

Patricko
Wszyscy Ci aktorzy jacyś tacy pedałkowaci.
Ale za to przynajmniej dziewczyny będą mieli ładne Smile
W każdym razie czekam na film.
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

Yakushi
Cadabra napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=LocOhVG9tF0 coś dziwny ten aktor raki jakiś nie Akio'waty Shock

Wyglądem przypomina córkę szefa RGO Speed Factory z 21 odcinka

Wrażenie po trailerze?
Postaci w większości do bani, ale jeśli ruch samochodów nie będzie sztuczny/przyspieszany Wangan Midnight Live może okazać się filmem wartym zobaczenia. Scenografia budzi grejtową atmosferę.
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Cadabra
Przypuszczam że będzie jak z Initial D live... które swoją drogą było dosyć ...dziwaczne, pewnie to będzie jakaś okrojona wersja mangi/anime w dodatku nakręcona w Tajwanie czy Hongkongu

kriss389
Siema. Nie wiecie może skąd pobrać Wangan Midnight The Movie?? Podobno miało to wyjść pod koniec 2009.. dajcie jakiegoś linka.. tylko nie z torenta.. pozdro

plotas
http://www.youtube.com/watch?v=SsBYrotaJJo
Można obejrzeć .Po japońsku ale zawsze coś.

Placebo
pedałkowaci? a jak sobie wyobrazacie azjatyckich aktorów?
to nie polskie zapite 20letnie ryje w dymoturbogolfach.
dlugie wlosy, delikatne rysy twarzy, tak jak w niejednym animeSmile
zapowiada sie miły, relaksacyjny film na wieczór, tak jak bylo z Initialem
Someone call the ambulance.. There's gonna be an accident.

Yakushi
Mylisz się Placebo. Mimo że części ~j-rockerów nie odróżnisz od dziewczyny aż do ostatniej chwili, to azjatyccy aktorzy nie są pedałowaci.
Patrząc na wizualną stronę tych z WMMovies w większości są źle dobrani.

Widzieliście już ten film? Warto go zobaczyć? Czy też nic specjalnego, i jeśli nie jest się napalonym-na-wersję-anime-fanem lepiej unikać?

Cain
Przejrzałem pobieżnie. Trzyma się mangi z tego co zauważyłem. Gra aktorska jak na azjatów przystało, nic specjalnego. Ale przynajmniej wyścigi nie wyglądają już jak puszczona zwykła jazda w tempie x5.

Yakushi
Aj, no. Bolesne. Nie wiem skąd przekonanie, że azjaci nie znają się na aktorstwie. Według mnie stosunek ich dobrych do złych filmów jest nie gorszy jak na innych kontynentach.

Jedynie filmy powiązane ze sportami samochodowymi są na ogół porażką.

Placebo
Nie wiem Yaku czy czytales wszystko ale to Patricko porównał aktorów do pedałów, ja zareagowalem na to ironicznie. Nie ważne.
Film juz obejrzałem i nie żałuje czasu poświeconego na niego.
btw. ma ktos napisy do filmu "Evolusi.KL.Drift[2008].DVDRip"
Znalazłem tylko napisy angielskie wrzucone do translatora i wyglądają mniej wiecej tak "Ty jezdzić auto i robić szybkie okrążenia drift" Grin
Someone call the ambulance.. There's gonna be an accident.

mruq
Ja oglądałem ripa z bluray z angielskimi hardsubami - napisy całkiem dobre. Film wywarł na mnie dobre wrażenie, generalnie dlatego, że trzyma się mangi - nie to co w ID. Polecam obejrzeć. Film można zassać m.in. z bakabt

Tolek
Obejrzałem sobie. To co Annonymous pisze, to w sumie w większości się zgadzam Pfft Akio gada z dziewczyną takim tonem, jakby chciał ją zaraz uderzyć. Felgi w ogniu też przyczaiłem Wink Generalnie nie podoba mi się to, że auta nie do końca się zgadzają z anime (R34, 300ZX). Powiem, że również miałem mieszane uczucia, chyba wolę anime.
img687.imageshack.us/img687/5659/buttonun.png

BelegUS
Odkąd zobaczyłem Reinę w R34, nie lubię już tej adaptacji... jestem w trakcie oglądania na YT, ale... o ile Z32 jako pierwszy wóz Akio'a przebolałem, to moja ulubiona postać, która zamiast kultowym czarnym/białym R32 (piękna w pięknym Pfft) śmiga w czerwonym R34, i wygląda na typową modelkowatą idiotkę... ehh. ;/

Przejdź do forum:
Copyright © 2013