Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Inne
 Drukuj temat
Naklejki na klapę NT
Yakushi
Cain przebrany za anime-stworka xD ?

Tyle pomysłów na treść naszej nalepki ^^ Nic tylko rwać.
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Cadabra
A ktoś wie jak Cain wygląda ?? Dla mnie to on jest takim Stigiem z TopGear naszego forum tylko zamiast kasku nosi wyciętą maskę Bunty Grin

ciekawi jak by to wyglądało?? Grin

Wymyślcie jeszcze kilka "pokemonów"

Arwena
Ja wiem, jak on wygląda Grin

Mogę mu zrobić fotkę z zaskoczenia a potem w Photoshopie przerobić na jakiegoś króliczka, czy coś... Wink

A swoją drogą to rzeczywiście Cain jest diabelnie podobny do Bunty.
Edytowane przez Arwena dnia 11/12/2008 14:31

Ray
Do Bunty Shock ? Patrz, nigdy go tak sobie nie wyobrazałem Pfft Jakoś zawsze się z nim na luziku gadało mehehe ^^
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

Yakushi
Bunta z movies : "stary pierdziel"
Bunta z anime : "~mruk/maruda/.." (jakbyście go jeszcze opisali? Grin)

Którego? xD

P.S.
Wiek odpada, ale mam jeszcze jedne porównanie. Cain też podczas driftowania odpala fajki? XD
Edytowane przez Yakushi dnia 14/12/2008 16:47

Arwena
W związku z powyższym - krótka charakterystyka Caina-Bunty Wink

Wygląd: wysoki, szczupły brunet o bardzo ciemnych oczach i ciemnej karnacji. Ciekawa, orientalna uroda.

Charakter: cicha woda o co najmniej specyficznym poczuciu humoru. Mało mówi, dużo myśli. Dość długo potrafi być cierpliwy, ale kiedy ktoś przesadzi i naprawdę wyprowadzi Caina z równowagi, ten zmienia się nie do pomyślenia i nie zostawia na delikwencie suchej nitki. Uparty jak osioł, konsekwentny, stanowczy. Ma wąskie grono przyjaciół, ale są to ludzie, którzy poszliby za nim w ogień. Tak, zdecydowanie oschły, mrukliwy, marudny typ z anime, którego nikt do końca nie zna i nie wie, co mu w głowie siedzi. Mimo to, jak każdy, ma swoje słabości i ogólnie da się lubić Grin

Samochód: ciężko komentować mi jego styl jazdy. Jeździ szybko, ale jeszcze i on i ja żyjemy, więc raczej bezpiecznie. Z kolei za to, co robi na zakrętach i rondach, osobiście zabrałabym mu prawo jazdy, ale są pewnie tacy, którym by się spodobało Wink Papierosa podczas driftowania nie zapala, ale mam wrażenie, że nie robi tego tylko dlatego, że po prostu nie pali w samochodzie...

Ot, cały Bunta... Przepraszam, Cain Wink

Ray
Dosyć podobny do mnie Shock
Ray ^^
Drift and more!

Cadabra
To jeszcze zapodajcie jego imię i będziemy mieli wizerunek naszego Super Administratora Smile

Cain
Nie mam imienia Wink

Nie wiem kim jest Stig, bo TG nie oglądam. Nie driftuję bo mam fwd, a co za tym idzie podczas driftu fajek nie odpalam, bo drifting w fwd jest niewykonalny. Kiedyś można było zobaczyć mnie na naszej-klasie. Kto miał mnie w znajomych, ten wie jak wyglądam.

Pokemony - zbierz je wszystkie Wink

Yakushi
Wygląd: wysoki, szczupły brunet o bardzo ciemnych oczach i ciemnej karnacji. Ciekawa, orientalna uroda. (..)

.. po czterdziestce Grin
Charakter: cicha woda o co najmniej specyficznym poczuciu humoru. Mało mówi, dużo myśli. Dość długo potrafi być cierpliwy, ale kiedy ktoś przesadzi i naprawdę wyprowadzi Caina z równowagi, ten zmienia się nie do pomyślenia i nie zostawia na delikwencie suchej nitki. Uparty jak osioł, konsekwentny, stanowczy. (..) Tak, zdecydowanie oschły, mrukliwy, marudny typ z anime, którego nikt do końca nie zna i nie wie, co mu w głowie siedzi. Mimo to, jak każdy, ma swoje słabości i ogólnie da się lubić Grin

Do tego momentu mogłabyś mówić m.in. o mnie ^^
(..)Ma wąskie grono przyjaciół, ale są to ludzie, którzy poszliby za nim w ogień.(..)

A to coś specyficznego. Trudno o takie znajomości
Ot, cały Bunta... Przepraszam, Cain Wink

Ciekawe jak się nazywała żona Bunty. Jeśli Cain jest podobny do Bunty to jak nic Ty wpasiłabyś w rolę jego żony.
*macha nad wami łapkami*
Macie moje błogosławieństwo.

Cain napisał/a:Nie mam imienia Wink

..i tak już zostało od wypadku z Ablem Wink
Nie wiem kim jest Stig, bo TG nie oglądam.

Nawet jakbyś oglądał to byś nie wiedział - kipło mu się*** gdy przesadził z prędkością(?)
Nie driftuję bo mam fwd, a co za tym idzie podczas driftu fajek nie odpalam, bo drifting w fwd jest niewykonalny.

Zależy od samochodu, nawierzchni, i paru innych czynników. nawet w fwd da się celowo wprowadzić samochód w drift. Chcesz się dowiedzieć jak? Nie ma sprawy. Napisz do mnie na gg, a podam ci namiary na książkę instruktażową (nie mail czy PW - stale o nich zapominam)

P.S.
Tak - nie pomyliłem się. Tak - wiem kto to jest Stig (i nie umywa się do Neo-Stiga!)
THE STIG, to kierowca wyścigowy programu TopGear. Jego prawdziwa tożsamość nigdy nie została ujawniona, ponieważ można go tylko zobaczyć w kombinezonie i kasku. Gdy zaczynał sie TopGear, Stig był ubrany na czarno. Tak naprawdę nazywał sie on Perry McCarthy. Jednak pod koniec roku 2003 TopGear wysłał go na brytyjski lotniskowiec, gdzie miał on rozpędzić sie do 160 kmh i wyhamować na pasie o długości 200m. Niestety to zadanie sie nie udało i Jaguar wpadł do wody, a prezenterzy powiedzieli ze kierowca zginął. W rzeczywistości to producenci nie przedłużyli z nim umowy i go uśmiercili. W roku 2003 Perry McCarthy wydał książkę ,,Flat Out" w której opisał to, jak to jest byc kierowca TopGear. 2 grudnia 2003 roku został po raz pierwszy pokazany ,,nowy" kierowca. Jest bardzo wiele domysłów, kto jest tym kierowca. 26 czerwca 2005 roku na planie programu pojawił sie kierowca F1 Damon Hill. Ludzie podchodzili do niego i sie pytali, czy to on jest Stigiem. Hill stanowczo zaprzecza, jakoby to on byl tym kierowca. Tak naprawdę kierowca TopGear jest Ben Collins.

A oto jego serialowa śmierć:
http://skunkworks101.multiply.com/video/item/13
Edytowane przez Yakushi dnia 16/12/2008 01:16

Arwena
Imienia Caina nie podam - szef zabronił Wink

Wygląd: wysoki, szczupły brunet o bardzo ciemnych oczach i ciemnej karnacji. Ciekawa, orientalna uroda. (..)

.. po czterdziestce

Nie, aż taki stary pierdziel z niego nie jest Wink

Ciekawe jak się nazywała żona Bunty. Jeśli Cain jest podobny do Bunty to jak nic Ty wpasiłabyś w rolę jego żony.
*macha nad wami łapkami*
Macie moje błogosławieństwo.

A co, jeśli to mój brat? O tym nie pomyślałeś Grin

A swoją drogą to ciekawe, że wszyscy są jak Cain... Ray, Yakushi... Wygląda na to, że forum jest pełne marudnych mruków Grin

[color=green]「Nie to że chciałbym go zachować tylko dla siebie czy cóś, ale o mały włos skasowałbym Ci posta xD , wybacz / Yaku 」[/color]
Edytowane przez Yakushi dnia 16/12/2008 20:16

Krychu
haha, same mruki Pfft niezly offtop sie zrobil w temacie, ale to nic, przynajmneij sie dowiedzialem jak nazywal sie stig i jak wyglada, inaczej go sobie wyobrazalem Smile

Yakushi
Arwena napisała: Imienia Caina nie podam - szef zabronił Wink

Szef? Aaaa.. Wielki Wódz - okay ^^
Nie, aż taki stary pierdziel z niego nie jest Wink

Hihihi - ten uśmiech mówi wszystko Grin
A co, jeśli to mój brat? O tym nie pomyślałeś Grin

To rzeczywiście byłby problem xD Cain nie wspomniał, że ma młodszą siostrę ^^'
A swoją drogą to ciekawe, że wszyscy są jak Cain... Ray, Yakushi... Wygląda na to, że forum jest pełne marudnych mruków Grin

Drżyj i uciekaj Grin

Choć z drugiej strony. Może to i lepiej... Braciszek Ray i Cain może się ze mną zgodzą ^^

Krychu napisał:haha, same mruki Pfft niezly offtop sie zrobil w temacie, ale to nic, przynajmneij sie dowiedzialem jak nazywal sie stig i jak wyglada, inaczej go sobie wyobrazalem Smile

Mały, szczupły, wygłodzony? XD

Nii.. ja wyobrażałem go sobie jako skrzyżowanie Japończyka z Keisuke z I.D ^^

P.S.
Czyżby na naszym forum pojawiła się księżniczka? Pierwszą dziewczyna trza by jakoś uhonorować (raz w tygodniu możemy nosić na rękach i oddawać hołd)
Arwena Interesujesz się motoryzacją bądź anime teges typu? Powiązań z fantasy nie za wiele tu znajdziesz. (Jeden fantastyczny koleś - Yakushi - jest Grin)
Edytowane przez Yakushi dnia 16/12/2008 20:19

Arwena
Yakushi napisał: Nie to że chciałbym go zachować tylko dla siebie czy cóś, ale o mały włos skasowałbym Ci posta xD , wybacz / Yaku

Dobra, dobra, wydało się! Chciałeś skasować za tego "marudnego mruka", tylko się nie udało Grin

Szef? Aaaa.. Wielki Wódz - okay ^^

No cóż, po prostu wygląda na to, że przy "Initial D" to Cain był głównodowodzącym na tym pokładzie. Zresztą - jak na mój gust - sprawił się świetnie Smile

Cain nie wspomniał, że ma młodszą siostrę ^^'

A skąd założenie, że jestem od niego młodsza? Grin

Krzychu napisał: niezly offtop sie zrobil w temacie

Prosimy uniżenie o wybaczenie Smile Ale musisz przyznać, że przynajmniej się nieco ożywiło Wink

Yakushi napisał: Czyżby na naszym forum pojawiła się księżniczka?

Chyba rzeczywiście rozpocznę poszukiwania królewskich korzeni Grin

az w tygodniu możemy nosić na rękach i oddawać hołd

Nie pisz tak nawet, bo możesz zostać zlinczowany Wink Ty pewnie w Rudzie ¦ląskiej nie mieszkasz, więc się łatwo od swojego "dyżuru" wywiniesz, ale co mają powiedzieć ci biedni ludzie, żyjący bliżej, a muszący odrabiać pańszczyznę? Wink

Interesujesz się motoryzacją bądź anime teges typu?

Hmm... Moje zainteresowania motoryzacją jeszcze niedawno ograniczały się do względnej znajomości przepisów ruchu drogowego i zamiłowania do wykorzystywania każdej okazji, kiedy mogę usiąść za kółkiem. Uwielbiam jeździć, chociaż Cain powie pewnie zaraz "baba za kierownicą" Wink
Kiedyś interesowały mnie i manga i anime, ale było to dość dawno i raczej inne tytuły. Potem studia skutecznie zabrały mi czas wolny i moje hobby umarło śmiercią naturalną. Za to jakiś czas temu Cain zaczął wkręcać mnie w świat "Initial D" i sporadyczne prośby o pomoc zaowocowały dość konkretną współpracą Smile

(Jeden fantastyczny koleś - Yakushi - jest Grin)

A to reszta ludzi już do bani? Grin
Edytowane przez Arwena dnia 17/12/2008 01:49

Ray
Echh Yakuś Yakuś... Może się braciszek Ray zgodzi, może się nie zgodzi xD

BTW.. Jeśli Arwena jest starsza, a Cain jest po 40, to bardziej "mamo" niż "siostro" pasuje w moim przypadku >.< Pfft

Też lubie fantastyke >.>

Yaku=skromniś ooooj tak <3
Ray ^^
Drift and more!

Arwena
Ray napisał: a Cain jest po 40

Cain nie jest po czterdziestce... Cool
Błagam, nie mów mi "mamo", nie chcę jeszcze dziecka Grin
Edytowane przez Arwena dnia 17/12/2008 14:55

Ray
To tak jak ja xD
Ray ^^
Drift and more!

Cadabra
Kij z off topem tylko mamy pewien problem

Mamy na forum księżniczkę tylko że to siostra Caina niezbyt pasuje

Cain wygrywa pocałunek od pięknej księżniczki. Niestety - mamy na forum debet księżniczek. Musisz poczekać smiley

Patrz tutaj Grin

Cain
Hola, kto powiedział, że to moja siostra? Ja tego nie potwierdzam.
Edytowane przez Cain dnia 17/12/2008 23:08

Yakushi
Arwena napisał/a:
A skąd założenie, że jestem od niego młodsza? Grin

Marny ze mnie czarownik.. w kościach tez nic nie czuję (za młode na reumatyzm Grin), na intuicji też nie mogę za bardzo polegać, bo daleko mi do kobiety. Dlaczego więc ?
Trudno powiedzieć Wink

Krzychu napisał:
niezly offtop sie zrobil w temacie

Arwena napisał/a:
Prosimy uniżenie o wybaczenie Smile Ale musisz przyznać, że przynajmniej się nieco ożywiło Wink

Nie martwcie się. *bananowy uśmiech* Odpowiedzialni poniosą konsekwencje.
*wyciąga z szafki skórzane wdzianko i giętki bicz*

Chyba rzeczywiście rozpocznę poszukiwania królewskich korzeni Grin

Cóż.. Właściciel nicku Yakushi ma korzenie szlacheckie, więc czemu Ty nie miałabyś mięć książęc... tfu.. królewskich Grin
(P.S. Grałaś kiedyś w Ultimę Online na Endore? )

Nie pisz tak nawet, bo możesz zostać zlinczowany Wink Ty pewnie w Rudzie ¦ląskiej nie mieszkasz, więc się łatwo od swojego "dyżuru" wywiniesz, ale co mają powiedzieć ci biedni ludzie, żyjący bliżej, a muszący odrabiać pańszczyznę? Wink

Cii.. *stara się stłumić Twe słowa czując jednak mordercze(?) spojrzenia dodaje: *
Raz na jakiś czas mogę Cię porywać do Mistycznych Krain Yaku'a :]

Hmm... Moje zainteresowania motoryzacją jeszcze niedawno ograniczały się do względnej znajomości przepisów ruchu drogowego i zamiłowania do wykorzystywania każdej okazji, kiedy mogę usiąść za kółkiem. Uwielbiam jeździć, chociaż Cain powie pewnie zaraz "baba za kierownicą" Wink (..)

Wyprzedzę Caina: Baba za kierownicą! i to ze ¦ląska! Groza! *dreszcz*
Grin
Żartuje sobie Wink Tylko raz miałem niemiła przygodę na ¦ląsku, a i wtedy zagrożenie spowodowali jadący mężczyźni (?) (niby dorośli, ale mózg zaginął min. parę kilosów wstecz )

Od czasu do czasu chyba każdy z nas doświadcza przesytu, lecz zawsze można wrócić. Witamy z powrotem na ścieżynce otaku - fana anime. W polsce dość kręta dróżka, dlatego tym milej widzieć Cię z powrotem Wink

A to reszta ludzi już do bani? Grin

Nii. Też są fantastyczni.. ale inaczej XD

Ray napisał/a:
Echh Yakuś Yakuś... Może się braciszek Ray zgodzi, może się nie zgodzi xD

No.. pewnie że się z godzi. Już-już *podaje lizaka truskawkowego* Zgodzi się, prawda?

BTW.. Jeśli Arwena jest starsza, a Cain jest po 40, to bardziej "mamo" niż "siostro" pasuje w moim przypadku >.< Pfft

To rzeczywiście byłby pro.. !!!.. nie ma problemu Grin Prawda cioteczko Arweno?

Cadabra napisał/a:
Mamy na forum księżniczkę tylko że to siostra Caina niezbyt pasuje

Cain wygrywa pocałunek od pięknej księżniczki. Niestety - mamy na forum debet księżniczek. Musisz poczekać smiley

Grin

No fakt. W takim wypadku nic się nie martw Cain. Zawsze możesz liczyć na swoją Prawą Rękę *nadstawia się delikatnie pukające paluszkiem w policzek* Grin

edit:

Cain napisał/a:
Hola, kto powiedział, że to moja siostra? Ja tego nie potwierdzam.

Ale się napalił GrinGrinGrin ( Nie ma choćby cienia szansy Sad Sad Sad *chowa policzek na później* )
Edytowane przez Yakushi dnia 17/12/2008 23:13

Przejdź do forum:
Copyright © 2013