Witam wszystkich.
Czy gra ktos w Initial'a na psp?
Chetnie wymieniłbym sie ghostami, gdyz nie mam z kim grac, a swój styl jazdy juz znam (nic szczególnego) wiec fajnie by bylo poscigac sie z "duchem" innego gracza, i moze by to poprawiło moje czasy
Edytowane przez Placebo dnia 04/05/2007 14:44
Ja grałem swojego czasu.
Ale tak jak mówisz, brak jakichkolwiek urozmaiceń trochę odrzucił mnie od gry, mimo że to Initial D. Gdyby chociaż jakiś champioship, no bo o karierze albo gra na podstawie anime (czytaj: fabuła) to już w ogóle.
Ale gra potenacjał. Jest zrobiona bardzo ładnie i starannie.
Do tego dostęp do większości japońskich perełek, które królują w drifcie.
Nie ma nic lepszego niż "japończyki" z przedziału 85 - 92.
Cuda !!
troche mnie źle zrozumiałes. wg mnie gra jest dobra, i to nawet bardzo!
przeszedłes 'wątek fabularny' ?? po ukonczeniu dostajemy nowy tryb, wyscigi z Buntą jest ciezko i to bardzo, ale jaka radocha jak przez cała trase siedzicie sobie na zderzakach i na koncu wygrywasz (lub przegrywasz)
teraz mój poziom sie podniósł, ale dalej nie znalazlem zadnych ghostów w sieci zeby sobie sciagnac:/ gre uwazam za świetną! tylko brakuje kierownicy, bo skrecanie pulsacyjne jest do bani i nie da rady obrac odpowiedniej lini:/
a swoją drogą, jak w to grałes 'swego czasu' to mogłes sie do mnie odezwac na swym forum, zalozyłem tam temat (ktory umarł smiercią naturalną oczywiscie)
Hmm...mogłeś pisać na gg o ID zawsze mogę rozmawiać godzinami
Tylko, że ja w to grałem tak dla rozrywki, nie dla bicia rekordów, czy jakoś ponad swoje możliwości Po prostu nie miałem w co grać więc wrzuciłem sobie ID na konsolkę.
Zresztą pewnie moje duchy nie bardzo byłyby w stanie dotrzymać Tobie kroku, skoro grasz w to tyle. Zresztą ostatnio nie mam dużo czasu na granie. Tyle co pogram w WoW'a, bo na więcej niestety życie nie pozwala.
Ale jest też Wangan na PSP, tylko też po japońsku. Można by coś kiedyś pomyśleć. Ale jest również gra nawiązująca do Wangana po angielsku. Nazywa się Street Supremacy (oczywiście wszystko na PSP). Bardzo fajna, świetnie mi się w nią grało. Nie ma tam jakiegoś wątku fabularnego, ale wciągała, chociaż od momentu jak masz auto dobrze zrobione, to reszta gry to tylko kwestia jechania przed siebie, bo przeciwnicy nie są żadnym problemem na drodze, odsadzasz ich na samym starcie.