Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Inne
 Drukuj temat
[Radio] Najlepsze radia internetowe według userów Noizy Tribe
Yakushi
Czego słuchacie po sieci? Co byście nam polecili? Piszcie ;)

Pobierz kod źródłowy  Kod źródłowy

Genialne. Niektóre utwory są po prostu genialne. Aż żal że nie wiem jak je nagrać.
Muza leci 24h/dobę. Rejestracje można olać. Wystarczy załadować stronę aby połączyć się z radiem. Słucham od paru dni - jak dla mnie najlepsze radio.
Edytowane przez Yakushi dnia 27/09/2008 17:07
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

SubZero
Te mam w playlistach w foobarze i słucham w zależności od nastroju:

AnimeNFO Radio - radyjko, którego słucham już od dość dawna, dają głównie OSTki z anime i j-pop/j-rock.

Kawaii Radio - kumpel mi polecił kiedyś jak padło chwilowo powyższe. Repertuar podobny, nieco inne piosenki (trochę więcej klasyków/mniej nowości) i trochę muzy z gier. Jedna wada: imho za często grają One-winged Angel Pfft

SLAY Radio - remixy utworów z gier, głównie Commodore 64 i Amiga.

OCRemix - nieco podobne do powyższego, z tym że nie ograniczają się tylko do dwóch wymienionych platform. Można powiedzieć, że Slay (C-64+Amiga) i OCr (inne platformy) uzupełniają się wzajemnie. Samo radio jest nieco przyczajone, dlatego daję bezpośredni link

DI.fm/Chillout - odkryłem w sumie przez przypadek dzięki kumplowi, a że dość lubię takie klimaty to od razu mi przypasowało.
Edytowane przez SubZero dnia 28/09/2008 18:42

s14rspec
www.planeta.fm Moze nie jest jakies super super, ale calkiem nice. mozna jes sluchac w Gdansku toruniu i wawie Smile

Patricko
Digitally Imported - bardzo fajne radio z wieloma kanałami: Trance, Vocal Trance, House, Techno, itd. Polecam głównie Vocal Trance'a, taki na uspokojenie i naprawdę świetnie grają.
Edytowane przez Patricko dnia 30/09/2008 20:49
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

Cain
Tylko i wyłącznie Antyradio. Niestety, przez Internet dostępne tylko z Warszawy.

mruq
http://radio.go2id.net/

mruq
Może nie jest to radyjko, ale też wkleję.
Jest to grupa na serwisie last.fm o dźwięcznej nazwie Initial D. Pod linkiem, który podaję można posłuchać utworów, których słuchają członkowie tej grupy (też tam jestem). http://www.lastfm.pl/listen/group/Initial%20D

Przejdź do forum:
Copyright © 2013