Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Inne
 Drukuj temat
Za Zakrętem - Opowiadanie dla fanów Initial D/Wangan Midnight i wszystkich fanów wyścigów
Ray
No ja już wypowiedziałem się na driftforum, ale poprawię tutaj- zajebiście Wink
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

sabaka
Pojechałeś całkowicie w tym odcinku, aż boję się ostatniego Smile
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

BelegUS
"Za Zakrętem" OFICJALNIE ZMIENIA ADRES!

Nowy adres Strony i Forum "Za Zakrętem" to:

www.zazakretem.vot.pl

Serdecznie zapraszam!

BelegUS
TRZYNASTY, FINAŁOWY ODCINEK "ZA ZAKRĘTEM", pod tytułem "Za Zakrętem" - na stronie!

Do tego całe mnóstwo Nowości, Zapowiedzi i Spoilerów, słowem...

... zapraszam na:

www.zazakretem.vot.pl

Anonymous
ŁOŻESZTY-KU**A! ! !

(tyle w kwestii: "Czy odcinek się podobał?"Wink

A co do oszukiwania przeznaczenia i bruneta, który napisał list, jako że nie udało mi się reanimować mojego konta forumowego, BelegU$, proszę o przekazanie użytkownikom forum paru słów ode mnie: IN YOUR FACES! Wink
(nagle okazało się, że zakończenie było bardzo przewidywalne, a każdy z użytkowników forum ZZ wiedział, że tak będzie wyglądało, a jednak kiedy ja rzucałem pomysł, nikt nie wierzył)

Dziękuję. Grin

(ps. wybaczcie, łatam sobie właśnie ego Wink)
Edytowane przez Anonymous dnia 20/11/2010 22:36

BeKa
kurde jak czytalem to nie moglem sie oderwac
gratulacje zakneicia calej histori i t z tkaim efektem
brak slow na wyrazenie tego co chcialbym powiedziec
HUK JAK W BOMBOWCU, ?ZY W OCZACH, A NA LICZNIKU 20km/h ;-))))))))))))) === TRABANT ;-))))))))))))

sabaka
A ja czuję pewien niedosyt, ale to chyba dobrze Smile
I wierzę że będzie 4 sezon Smile
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

BelegUS
Pierwszy Odcinek ReEdycji Sezonu Pierwszego - "Pilot" - na Stronie!

www.zazakretem.vot.pl

BelegUS
Pierwsza Część Serii Fanowskiej "Królowie Nocy" autorstwa ghost_rider'a - na stronie.

Zapraszam na:
www.zazakretem.vot.pl

Miłego czytania tego rozgrywającego się w realiach "Za Zakrętem" opowiadania...

BelegUS
Druga Część Serii Fanowskiej "Królowie Nocy" autorstwa ghost_rider'a - na stronie.

Zapraszam na:
www.zazakretem.vot.pl

BelegUS
ReEdycja Odcinka Drugiego Sezonu Pierwszego - "FF, FR i 4WD" - do Waszej dyspozycji.

www.zazakretem.vot.pl

BelegUS
Z okazji Nowego Roku, oprócz życzeń wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności i GT-R'a na podjeździe, "Za Zakrętem" ma dla Was dwie atrakcje:

- Część Piątą serii "Królowie Nocy" autorstwa ghost_rider'a - która jest tym razem jeszcze bardziej emocjonująca, z racji faktu, że... jej część rozgrywa się na Podbeskidziu. Cztery lata po wydarzeniach "Za Zakrętem"... szczegółów nie zdradzę, ale wierzcie mi - warto przeczytać.

- Opowiadanie "W dniu końca świata..." mojego autorstwa. Z tym, nie ukrywam, dziwnym tworem, zapoznać się możecie w serii "Urban Legend".

Zapraszam na:

www.zazakretem.vot.pl

BelegUS
Nowa, Szósta Część FanFic'a "Królowie Nocy" autorstwa ghost rider'a - do Waszej dyspozycji.

www.zazakretem.vot.pl

Pozdrawiam, BelegU$

BelegUS
Niespodzianka!

Premiera mojego Opowiadania w realiach "Za Zakrętem" pod tytułem "Powrót" (w serii Urban Legend) a także Część Siódma FanFic'a "Królowie Nocy" autorstwa ghost_rider'a - na stronie!

www.zazakretem.vot.pl

BelegUS
Soundtrack Sezonu Trzeciego GOTOWY!

Z wielką przyjemnością mogę oficjalnie ogłosić, że Sezon Trzeci "Za Zakrętem" został w pełni UDŹWIĘKOWIONY!

Razem z Deluxo odwaliliśmy kawał (mamy nadzieję) dobrej roboty, z której efektami zapoznać możecie się już teraz w Sezonie Trzecim. Pokłony dla Deluxo za pomoc w doborze utworów, dziesiątki spędzonych nad tym godzin, a także mnóstwo roboty, jaką pochłonęło samo "wsadzenie" muzyki w ZZ.

Efekt jest - moim zdaniem - co najmniej znakomity, lepszy nawet, niż w SI i SII.

W tym miejscu muszę jednocześnie zaznaczyć, że ST dostępny jest tylko i wyłącznie dla ZAREJESTROWANYCH użytkowników.

BelegUS
ReEdycja Odcinka Trzeciego Sezonu Pierwszego - "Z czym je się Touge?" - na stronie, do Waszej dyspozycji!

www.zazakretem.vot.pl

Zapraszam do czytania...

BelegUS
"Moi drodzy Parafianie" - zmuszony jestem prosić Was o przeniesienie się na Facebook'u na nową Stronę Fanowską "Za Zakrętem".
Powodem tegoż jest, zauważona być może przez niektórych z Was, awaria modułu społecznościowego na stronie "Za Zakrętem". Z pozoru błahy problem okazał się o wiele grubszy, wręcz nie do przeskoczenia - Facebook odsyła "do lamusa" stare Grupy, i nie będą one już dłużej wspierane. W związku z tym, oraz z racji zbliżającego się projektu "Test Drive Limited", którego premiera odbędzie się jeszcze w czerwcu, zmuszony byłem do założenia NOWEJ STRONY PROJEKTU "ZA ZAKRĘTEM" na FACEBOOK'u.
Oto jej adres:

http://www.facebook.com/pages/Projekt-Za-Zakr%C4%99tem/136485423095405?sk=wall

Bardzo proszę o wejście, i "zaLIKEowanie" jej - wystarczy pacnąć w "Lubię to". To tam przenoszę Facebook'ową działalność związaną z "ZZ", i to stamtąd będę wysyłał powiadomienia o nowych odcinkach opowiadań i wydarzeniach na stronie "Za Zakrętem".
STRONA INTERNETOWA "ZA ZAKRĘTEM", pod adresem "www.zazakretem.vot.pl" OCZYWI¦CIE NADAL DZIAŁA, I MA SIĘ DOBRZE! Chodzi tu tylko i wyłącznie o zmianę STRONY NA FACEBOOK'u.

Przejdź do forum:
Copyright © 2013