Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Inne
 Drukuj temat
Drift Bible
Jaszczur
Bóg zapłać, w końcu będzie biblia driftu po polsku. Wielkie podziękowania dla Solidusa Grin
PS. Cain, mógłbyś to zarzucić np. na diino w 1 lub 2 partach tak żeby niebyło sciągania kupy plików?

Neonek
To jest w avi. Obciąłem zbędne części, zajmuje ok 350 mb, jakość bdb.
Edytowane przez Neonek dnia 26/01/2008 00:03

Jaszczur
Tylko 350mb w .avi? Mógłbyś dać jakąś próbkę jakośći do sprawdzenia (tzn. screena) ?

Krychu
no i elegancko, juz jest co sciagac Cool

sabaka
Ile części ma być?
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

Jaszczur
Skoro 498MB to pewnie 5

Kartyl
Neonek napisał/a:
To jest w avi. Obciąłem zbędne części, zajmuje ok 350 mb, jakość bdb.

Dobra dwa pytania - czy to o czym pisze Neonek jest tym samym co opisał Cain, i co to znaczy 'obciąłem zbędne części'? Bo to chyba kwestia dyskusyjna co dla kogo jest zbędne...

Dzięki za tak szybką wrzutę CainCool
Pr?dkoś? nie potrzebuje t?umaczenia

Cain
Widać obcięliśmy to samo. Film jest ripem więc z przodu miał "Przedstawia" i informację o "wypożyczaniu i publicznym odtwarzaniu". A po jego skończeniu były migawki z wystaw samochodowych WRC i czegośtam jeszcze niezwiązanego z Biblią.

Neonek
Cain napisał/a:
"Przedstawia" i informację o "wypożyczaniu i publicznym odtwarzaniu". A po jego skończeniu były migawki z wystaw samochodowych WRC i czegośtam jeszcze niezwiązanego z Biblią.

Dokładnie, tego sie pozbyłem.

sabaka
Drift Biblie już mamy teraz tylko samochodu brakuje Smile
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

Krychu
spolszczona wersja jest ok, ma kilka bledow w napisach jak np. Tsuchya zamiast Tsuchiya, czy tez faint zamiast feint, ale mniejsza z tym, jest przeciez lektor Pfft

Kartyl
Neonek napisał/a:
Cain napisał/a:
"Przedstawia" i informację o "wypożyczaniu i publicznym odtwarzaniu". A po jego skończeniu były migawki z wystaw samochodowych WRC i czegośtam jeszcze niezwiązanego z Biblią.

Dokładnie, tego sie pozbyłem.

I wszystko jasne Grin Tak zapytałem bo zaatakowało mnie przerażenie, iż może wycięliście coś 'ze środka' Wink

[color=orange]edit - 27 styczeń 2008 22:52:49[/color]

Wiem, że dwa wpisy pod rząd wyglądają fatalnie, ale trudno.
Chodzi mi o tę kwestię - niektóre z powyższych linków zostały ocenzurowane. I pytam: czemu? W końcu jest tu wiele linków w różnych miejscach.

Jeżeli tłumaczycie to kwestią prawną - winny jest ten kto zamieszcza, prawda?

I na koniec, żeby potem nie było Wink Nie odbierajcie tego jako krytyki, czy narzekania. Po prostu jestem ciekaw, a kto pyta nie błądziGrin Wink

[color=orange] (Userzy nie mają aktywnej opcji edytowania własnych postów?)
( Linki były wyszukiwane w google. By uniknąć niepotrzebnych kłopotów przerzuciliśmy je w bezpieczniejsze miejsce ^^ - Yaku )[/color]

Dodane późną nocą Wink

Ale wtopa... obiadu dzisiaj całego ni jadłem i tak słabo się czuję... Noc jest... Na przyszłość będę pamiętał o rzeczach oczywistych.Grin

[color=orange](Każdemu może się zdarzyć, byle nie za często Wink - Yaku)[/color]
Edytowane przez Yakushi dnia 28/01/2008 02:09
Pr?dkoś? nie potrzebuje t?umaczenia

MAGNUM
eee. a co z tymi ślicznymi pokazami dryftu które były na końcu? było tam chyba z 30 minut nagrań z róznych zaweodów driftingowych itp.(nie wrc) - to też wycieliście?

P.S. już niedługo przednie światło stopu w BMW Smile

[color=orange](apropos pytania masz wiadomość na PW - Yaku)[/color]
Edytowane przez Yakushi dnia 28/01/2008 02:06
Przyśpieszenie jest najlepszym sposobem na sp?dzanie czasu wolnego pomi?dzy zakr?tami Smile

BrzozA
siemanko monster fani Grin to jak tam skad wkoncu mozna zassac drift bible PL?
UWAGA! TY? ZACHODZI PRZY SKRECIE!
img265.imageshack.us/img265/5376/itsukibanerkz6.jpg

Cain
Proponuję zajrzeć na składowisko

Przejdź do forum:
Copyright © 2013