Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Gry
 Drukuj temat
Project Torque
bony
Witam,
Czy ktoś z forumowiczów może pogrywa w project torque? Zapraszam na Down hill i up hill, jestem wstanie wystawić AE86 lekko dotkniętą i FD, mój nick to bony, jest jeszcze boniak mój brat ktory ma taki sam garaż.

W tym wątku możemy się ustawiać na ściganieSmile

Serdecznie zapraszam do gry

(drift city sie chowa moim zdaniem, a przy tym kursie dolara można sobie na furki pozwolićSmile
Spirit R

Ray
Link Link Link xD Daj mi linka Pfft Z Drift City mnie wywaliło, za słaby net... A już miałem 75 poziom... I najlepszych znałem i w ogóle echh... Szlag by to ...

EDIT. Już nie trzeba znalazłem Pfft ¦ciągam bo fajnie wygląda ^^
Edytowane przez Ray dnia 28/07/2008 11:47
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

Yakushi
Daj znać jeśli pójdzie ci bez lagów. Project Torque to zdaje się japońska gra. Japońskich graczy nie tak łatwo się rozwala - tym chętniej spróbuję ^^

P.S.
Choć może jest shard bliżej polski ?

P.P.S.
NineInchNick mnie zachęcił

(..)http://project-torque.aeriagames.com/

Gierka jest naprawde fantastyczna. Swietna grafika, model jazdy, którego moze pozazdroscic Forza 2. Pare bugów jest, ale nic powaznego. Zapraszam Test Drivowców Nieograniczonych - zobaczycie jak powinny wygladac modele samochodow i model jazdy

Polecam włączyć od razu tryb Expert, za pomocą plecaka (Backpack) - wyłączy on wszelkie asysty - wtedy zabawa jest juz naprawde pierwsza klasa

Jak ktos jezdzi juz, niech pochwali sie nickiem z gry - mozna sie dodac do friend-listy
(..)
Wymagania nie są wielkie - kumpel jeździ na min detalach na Geforsie 4Ti. A jak ktos sobie chce podkrecic grafe to i moj 2900XT wymieka, a gra wyglada przy tym slicznie

Edytowane przez Yakushi dnia 28/07/2008 12:46
img63.imageshack.us/img63/3715/hareluyamini.png

Cain
Przypomnę tylko, że Project Torque to europejska nazwa gry Level-R, w którą już graliśmy, i która jest opisana na forum.

Ray
No ja i Yaku już gramy ^^ Narazie całkiem fajna, ale drift jako konkurencja :/ Już lepiej się ścigać i na ręcznym Pfft
Ray ^^
Drift and more!

Yakushi
Zastanawiam sie na jaki auto zbierać. AE86 jest tylko za realną kasę. Więc może muscle (ostatnia opcja). Pewnie nie opłaca się tuningować 'tanich' aut

P.S.
Przy pierwszej licencji też mam złoto :]

Patricko
Nie wiem jak teraz, ale jak ja jeszcze grałem to te punkty RP najlepiej robiło się na owalach. Za jeden wyścig dało rady uzbierać nawet 8000.
Wtedy jeszcze driftu nie było, miałem 100.000RP i chyba przeznaczyłem je na to drugie autko na owale. Wg mnie najlepsza zabawa tam była, szczególnie jak jechało sporo osób Smile
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

bony
Owal to najnudniejsza rozgrywka, raz autentycznie przysnąłemPfft
Moim zdaniem trasy typu wangan tez są bez sensu, bo tam się liczy
tylko tuning auta zero skilla, Wbijajcie chłopaki 16lvl i na downhill lecimy, mi moją mazdą bez tuningu udaje się zniszczyć na downhillu subarki i evo na 2-3 stage, a parę razy nawet paname ziomka na 26lvl. Takze ja tylko na VS sim i jak najwięcej zakrętówSmile I wam tez polecam podciągać swoje umiejętności na sim w zakrętach! Obliczałem gdzie najszybciej się expi, oto wyniki.

Tunder alley 60laps ok 80xp/min
Drag 5rounds 150xp/min ale dochodza ladowania gry
Wangan ok 110-140 exp/min
drift zalezy od umiejętności ale tez do ok 120-130xp/min
Downhill nawet do 500xp/min

wszystkie dane są orientacyjne i mogą zależeć od poziomu oraz czystości jazdy!
Pamiętajcie nigdy nie wycofywać się z wyścigu lepiej nie dojechać, być ostatnim!

A furki za prawdziwą kasę myślę ze warto, przy tym kursie dolara, a gra zmienia sie diametralnie kiedy pocinasz sobie AE86, albo FD i tu jest już jako mazda nie efini i ti spirit RSmile

Podajcie Swoje nicki z gry albo wyślijcie mi zaproszenia mój nick to bony.

Jak coś zawsze chętnie pomogę>
Edytowane przez bony dnia 29/07/2008 10:56
Spirit R

Patricko
Hmm no dlatego powiedziałem, jak "ja grałem" bo wtedy nie było 90% dyscyplin o których mówisz, nawet systemu lvlowania. Po prostu brałeś auto i albo jechałeś wyścig, albo owal i tyle było. No i CTF, ale tam nigdy nikt nie grał.

Kupować auto za prawdziwą kasę? Nie ma sensu, pogracie miesiąc i przestaniecie i potem będziecie narzekać, że wywaliliście kasę.

Ja mam nick Patrickosan, o ile mi konta nie wywalili, ale myślę, że nie Smile Właśnie pobieram patcha (274mCool, a potem sprawdzę sobie co tam pozmieniali ciekawego Smile

bony
konto zawsze można sprzedać;p to co ustawka na downhill?? o 20:00 pierwszy server sim Noisy Tribe room password initial
Spirit R

Patricko
W grze przybyło naprawdę sporo rzeczy i ją upiększono i wygląda tak jak powinna. Ale to już nie ta sama gra, poza tym dla kogoś kto nie płaci kasy, nie pojeździ najlepszymi autami, przez co nie ma co stawać do boju z tymi co płacą, smutna prawda.
No i jak się już osiągnie sporo RP i stuninguje swoje auto to nie ma co robić niestety, tak jest w moim przypadku.

A drift to jakaś porażka...nie wiem kto go robił, ale chyba nigdy driftu na oczy nie widział. Bujanie autem od lewej do prawej nie sprawia przyjemności. Jeśli chodzi o drift to jak narazie GRID nie ma sobie równych, dlatego wciąż przy nim pozostaje Smile

Ray
bony kurde, nie mam 16 poziomu na razie xD 8 dopiero Pfft Ale będę, to chociaż normalnie pojeździmy Pfft Dzisiaj z Yaku na explo sobie jeździliśmy Pfft
Ray ^^
Drift and more!

bony
Co do driftu sie nie zgodze;p poprostu troche zle rozwiazali sprawe bo punkty przyznawane sa za kazdy poslizg a nie drift;p i tak kolo z Napedem FF wali 3,000,000 pkt. Ray to mozemy sie ustawic na trase ktora wam odpowiada tylko zeby zakrety byly, ja moge wziac jakas slabsza furke;p
dajcie propozycje kiedy.
Spirit R

Ray
No dzisiaj ja będę jak coś Wink
Ray ^^
Drift and more!

Yakushi
ja kce MR2! ;(

Jeździłem sobie w misjach (te cztery z trzeciej karty). Poziom jest wysoki więc nadzieja że po czwartym dostane autko! *-*.. nadzieja marna bo chocpierwsze trzy misje sie przecisnąłem to przy czwartej zawsze brakuje mi paru sekund (5-8metrów).

Już takie rzeczy udawało mi sięzrobić jak :
-drift między pachołkami (ostry slalom)
-przejechanie ostrego zakrętu z miażdzącą prędkością (ślizg po poboczu)
- dojazd do pachołków z dużą prędkością bokiem po czym gaz i driftowanie

MR2 jest boskie ! Przedź mi to który xD

[color=orange]edit:[/color]

W jaki sposób poza oficjalnymi wyścigami można zdobyć w szybkim czasie dużo hajsu? Nie chce tuningować tych maleństw, lecz odłożyć 71 tys na klasyczne muscle (mam już blisko 20 tys dzięki misjom(?) ). Może można sprzedawać samochody? Moze jeden typ wyścigów jest szczególnie opłacalny?
Edytowane przez Yakushi dnia 30/07/2008 08:45

bony
ja tam Rp nigdy jakos strasznie nie potrzebowalem;p w weekendy jest +10% a tak naprawde to do poniedzialkuPfft Moj brat bral tunder alley 60laps i skrzynie automatyczna, kupowal taki bajer co mniej wachy zchodzi, no i papierek w strzalke do przodu, i na PS3 szedl grac, tylko co 10 min do boxu i po ok godzinie masz 5-6 tys. To taki sposob na leniaPfft
A mr2 nie dostaniesz i tak;p trzeba ja kupić za AP.
Spirit R

Yakushi
bony napisał/a:Moj brat bral tunder alley 60laps i skrzynie automatyczna, kupowal taki bajer co mniej wachy zchodzi, no i papierek w strzalke do przodu, i na PS3 szedl grac, tylko co 10 min do boxu i po ok godzinie masz 5-6 tys. To taki sposob na leniaPfft

Pomysł dobry jak się pracuje lub w jakiś inny sposób ma się ograniczony dostęp do kompa. Tyle że RP dostajesz za pokonane kilometry a prosta dość szybko się kończy. Jak to jest?

bony napisał/a:A mr2 nie dostaniesz i tak;p trzeba ja kupić za AP.

Po mojemu wystarczy przejechać 4 poziomy wyścigów .. odblokowywanych przez żółte kluczki i dostajesz auto.

Ray
YAku samochdów nie można sprzedawać, szukałem na oficjalnym forum. W każdym razie mnie niedługo ma być taka opcja. Ja tam się ścigam Pfft Chce mieć 16 poziom a potem downhill <3
Ray ^^
Drift and more!

Yakushi
ja mniej więcej też.. ale poza tym chce muscle (i MR2) Pfft

odkryliśmy z Rayem nową przyjemność w wyścigach. Przejażdżka bez kraksy ni ryski Pfft Gra zyskuje trochę pozytywnego napięcia charakterystycznego dla symulacji (a my zyskujemy duże więcej RP)
Edytowane przez Yakushi dnia 30/07/2008 15:23

bony
MR2 nie dostaniesz za misje, zrobilem chyba wszystkie jakie moge i nicPfft
a co do Tunder alley to za sama jazde dostajesz rpPfft jak nie walisz w sciany to dodatkowo dostajesz rp za clean sectory, ale przy sposobie na papierek nie robi roznicy bo i tak z 5000rp dostaniesz + 5000xpSmile
Spirit R

Przejdź do forum:
Copyright © 2013