Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Gry
 Drukuj temat
LFS - temat zbiorczy o LFS
Cain
Jeśli masz pytania co do LFS, chcesz sięczymś podzielić, pisz tutaj.

sobieski
jakie macie ustawienia w samochodzie( szczegulnie chodzi mi o dyfer)?
Be fast not furious!

Cain
Popróbuj Wink zobacz jak wygląda otwarty i jak zamknięty. Różnicy nie da się nie zauważyć. Każdy ma inny set. Wątpię czy ktoś podzieli setem, nad którym siedzial kilka lub kilkanascie godzin. A i tak dałbym Ci swój i nic bys z tego nie mial. Bo kazdy musi dostosować samochód pod siebie.

dante195
Jakie są rozsądne wymagania dla tej gry?
Fc3s fan

Neonek
Już na 1ghz procku idzie bez problemów.

W jaką obecnie wesje gry gracie? Bo przez ostatnie 2 miesiące nie byłem w temacie.

Patricko
Gramy na najnowszej.
Czyli S2 X10, oczywiście TRIAL.
Edytowane przez Patricko dnia 12/09/2007 00:42
Ekstaza z ryku wyjącego silnika!

dante195
Czy istnieją jakieś ogólne ustawienia samochodów, np. "XR GT" aby można było driftować za pomocą myszki bądź klawiatury?
Fc3s fan

4
Ogólne chyba nie, ale pierwsze co powinieneś zrobić to zablokować dyfer i nieco zglebić samochód, potem musisz wszystko dostroić pod siebie, zacznij od sztywności zawieszenia i ciśnienia w oponach, pobaw się zbieżnością, a na koniec możesz pogrzebać przy skrzyni czy układzie kierowniczym.

Cain
Samo zglebienie nic nie da. Musisz się pobawić twardością zawieszenia przód/tył i stabilizatorami. Skrzynię na początek możesz zostawić fabryczną, ewentualnie nieco ją skrócić.

Ale jeśli chcesz być szybki to odpuść sobie drift, zabaw się gripem i powerslidem.

sabaka
A jak ktoś nie ma predyspozycji do bycia szybkim zawsze może pośmigać bokiem Smile
Nie, nie, pr?dkoś? by?a OK... tylko zakr?t troch? za ciasny. Smile
TYLNY NAP?D JEST JAK SEX - PO CO JEŹDZI? NA R?CZNYM JAK MO?NA DA? W PIZ...? !
126p >N14>E46>V40>Vectra C>V50>A6

4
Powiedzmy tak wybierasz samochód i szperujesz dyfer, reszta już należy do Twojego widzi mi się... bo z samym zblokowanym dyfrem driftować też będziesz, może nie tak efektownie jak z pełnym setem ale na początek zawsze coś.

dante195
Czy da się zmienić coś w ustawieniach sterowania tak aby koła ustawiały się na wprost po puszczeniu przycisku skrętu?
Fc3s fan

Cain
A jak ktoś nie ma predyspozycji do bycia szybkim zawsze może pośmigać bokiem

Każdy może być szybki. Dobry set to połowa sukcesu, druga połowa to trochę samozaparcia i niezłomny trening nawet jeśli po raz 10 w ciągu 5 minut wypadasz z trasy.

Czy da się zmienić coś w ustawieniach sterowania tak aby koła ustawiały się na wprost po puszczeniu przycisku skrętu?

To standard... Chyba nie da się ustawić tak, żeby koła nie wracały.

dante195
Czy można odblokować trasy lub samochody w LSF?
Fc3s fan

mysiorek
trzeba zakupic licencje

P@wel
Może jakaś wspólna pojeżdzawka? Ma ktoś z Was licencję S2?
Edytowane przez P@wel dnia 23/09/2007 10:23
img220.imageshack.us/img220/6902/s2vp2.gif

Cain
Niestety ja nie mam S2. Jeżdżę on-line na demie Smile Nie stać mnie wyłożyć 24funty.

Yakushi
trzeba by jakąś wspólną przejazdówkę zrobić
z przyjemnością pojeździłbym z wami ^^

Cain
to zakładaj temat i powiedz gdzie się spotykamy (serw) i kiedy, pewnie masa ludzi wpadnie (jak ostatno, mój serw nie wyrabiał Smile)

dante195
Można by w jakiś piątek albo sobotę zrobić(tylko nie wiadomo w którą komu pasje), a jak nie to w niedzielę po południu. Co myślicie?
Fc3s fan

Przejdź do forum:
Copyright © 2013