Strona główna · Forum · Kontakt · FAQ
Zobacz temat
Initial D - Noizy Tribe » Noizy Tribe » Inne
 Drukuj temat
Track Day, Race Day i inne
Cadabra
Jako że mieszkamy w Polsce i na tego typu imprezy nie ma u nas szans z wiadomych przyczyn, a na budowę nowych torów wyścigowych się nieprędko zanosi piszcie o wszystkich "eventach" motoryzacyjnych w naszym pięknym kraju jakie będziemy mogli w przyszłości zobaczyć.
Piszcie o wszystkich takiego typu rzeczach w waszej okolicy nie ważne czy to zlot garbusów czy ostatnia runda Toyo Drifting Cup ważne żeby cokolwiek się działo.

Czemu taki post???
Po pierwsze ze nic takiego tutaj nie ma (przynajmniej ja nie widziałem)
Po drugie ze w miniona sobotę w moim mieście zorganizowana była "Moto Sobota" Nic specjalnego ale jak ktoś lubi festyny jak w Pro Street'cie to był by zadowolony z oprawy. Od strony aut było już znacznie gorzej ale było kilka ciekawych projektów np. Subaru Impreza 2005 z gazemGrin. Nie mogło zabraknąć dilerów samochodowych wiec nie zabrakło Były 4 Skody 2 Seaty 4 Nissany i dużo Volkswagenów (brakowało tylko Phateona ale był Eos i Passat CC) byly tez 3 torowe VWeje
New Beeetle
www.gladyszcastrolracing.pl/Obrazki/beetle003.jpg
Golf 2.0 TDi
www.gladyszcastrolracing.pl/Obrazki/golf002.jpg
I taka ładna Jetta mająca 400KM
www.tuning.pl/gfx/motosport/3012-2.jpg

Ale się opisałem mam nadzieje ze temat nie pójdzie do kosza za tydzień Cool
Edytowane przez Cain dnia 31/08/2008 12:07

Ray
No to może ja mniej więcej dam zapowiedź Wink

26/27 września (piątek i sobota), na torze poznań odbędzie się finał European Drift Champioship jak i 5 (?) runda Toyo drift cup. Prawdopodobnie się tam wybiorę ^^ Zobaczyć Kumakubo w jego driftującym subaru, czy Polodego w s13 Wink To może być coś ^^ Ktoś jeszcze by się wybierał?
Ray ^^
[url]www.raysjdm.wordpress.com[/url]
Drift and more!

Cadabra
http://www.tarnow.net.pl/galeria.php?news=5527&id=62&fullscreen=1 dwa Leony super copa które niestety przegapiłem a w boki cała galeria z Moto SobotyCool

Kyzak
hehe wspomniany leonek:
http://pl.youtube.com/watch?v=R0jypt3ida8&feature=related

a rajdy was interesują? wyścigi górskie? superOSy na torach [kielce, tychy]?

Neonek
A jakże, regularnie przeglądam strony m.in PZM-u i autoklubu, żeby wiedzieć co dzieje sie na rodzimej scenie motorowej. Ale do Poznania czy Kielc to mam kawałek, wiec narazie nie mam możliwości zobaczyć tych wyścigów na żywca.

Kyzak
ja sprinty na torze w Miedzianej górze czy na torze testowym Fiata oglądam od środka.... bo pilotuję kumpla w rajdach amatorskich...
raz przy okazji superOSu w Kielcach przyjechało sporo RWD bez zamiaru jazdy przodem :-P

BCI Batou
Hmmm.... widzę, że nikt dawno nic tu nie pisał. Czas przerwać milczenie!
W najbliższa niedzielę, tj 6.12.2009 w Moto parku Koszalin odbędzie się samochodowa impreza charytatywna (czy jakoś tak). Wstęp wolny.
Zainteresowanych odsyłam na stronę M-P:
www.moto-park.pl
Zapraszam serdecznie.
BCI Batou
We are soldiers, stand or DIE!

BCI Batou
Pierwsze zdjęcia z niedzielnej imprezy (jest R 34 ^^):
http://www.moto-park.koszalin.superhost.pl/index.php?option=com_ponygallery

Jak link nie zadziała, to po prostu na stronie
www.moto-park.pl
znajduje się odnośnik.

Pozdrawiam.

[color=green] 『 Zedytowałem link, aby nie deformował forum Wink /Yaku 』 [/color]
Edytowane przez Yakushi dnia 09/12/2009 01:09

Cadabra
Jak bym był adminem to bym wam pokazał nowi! od czego są znaczniki url? krzyczę jak Cain Grin a tak serio to ich używajcie bo męczy "kopiuj-wklej"

A co do fotek to fajnie że skaj szkoda że zmarnowany .. Frown
wg mnie strasznie zwieśniaczony samym malowaniem, o spoilerze nie wspominając , zaraz powiecie że się czepiam bo w D1 mają większe i mi się podobają, ale ja jestem koneserem sky'ów i spadać ^^

BCI Batou
Sky' podobno z Japonii i tam tak został pomalowany (tyle wywnioskowałem z wcześniejszej rozmowy z właścicielem).

I sorry za url (a raczej jego brak), ale w sprawach neta jestem zielony (nawet listek klonowy mi jeszcze przysługuje ^^), więc czasem trzeba, aby ktoś mnie uświadomił...

Przejdź do forum:
Copyright © 2013